Her Zamankinden Daha Akıllı Ol Adlı eTwinning Projemizde Sona Geldik.

HER ZAMANKİNDEN DAHA AKILLI OL adlı eTwinning Projemiz aralarında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ekrem Kılınç'ın da bulunduğu bir ekip rehberliğinde yürütülüyordu.

"HER ZAMANKİNDEN DAHA AKILLI OL" adlı eTwinning projemiz için 8 öğretmen ve 46 öğrenci ile yürütülen projenin sonuna gelindi.

Projemiz, Medya okuryazarlığı ve Dezenformasyon konusunda bilinçlenmek, dijital ayak izimizi kontrol etmek, güvenli interneti öğrenmek ve dijital vatandaşlığın farkına varmak için planlanmıştı. Proje sonunda öğrencilerimiz; İyi bir medya okuryazarı, bilinçli  internet kullanıcısı ve medyayı kullanırken daha eleştirel bakış açısına sahip olmaları amaçlandı. Projemiz sayesinde öğrencilerimizin  anadilde iletişim becerileri, dijital yeterlilikleri, öğrenmeyi öğrenme becerileri, sosyal ve yurttaşlık yeterlilikleri, kültürel bilinç ve ifade becerileri, yenilikçilik ve yaratıcılık gibi birçok 21.yüzyıl becerileri geliştirmek için logo, poster, warm up, ortak e-kitap, sanal sergi, ortak takvim ve final ürünü olarak da proje amacımıza yönelik bir e-dergi hazırlandı.

Twinspace ana sayfamız: Etwinning.net/163603

FİNAL ÜRÜNÜMÜZ: Online.fliphtml5.com/FİNAL

Ortak hikaye: Storyjumper.com/HİKAYE

Ortak takvim: www.canva.com/TAKVİM

Akrostiş Şiirler Kitabımız: https://read.bookcreator.com/ŞİİR

Sanal sergimiz: Artsteps.com/SERGİ

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK