I am in Too, You are in Too Etwinning Projemiz

 

I AM IN TOO, YOU ARE IN TOO

   2024-2025 eğitim öğretim yılında, Türkiye'den Ayşe Feray YÜCEL ve  Polonya'dan Monika MARCHOWSKA ortaklığı ile yürütülen "I am in too, you are in too" eTwininning projesi Kasım 2024 tarihinde başlayıp Mart 2025 tarihinde sona erecek şekilde planlanlanmıştır. Projemiz, 15 öğretmenin katıldığı uluslararası bir eTwinning projesidir : Türkiye'den (10), Gürcistan'dan (1), Hırvatistan'dan (2) ve Polonya'dan (1) ortaklar yer almaktadır. Projemiz ingilizce ve Türkçe olarak yürtlmektedir. Katılımcılarımız 6-11 yaş ilkokul öğrencilerinden oluşmaktadır.

Konusu: Bu evrende sen varsan ben de varım, kısaca hepimiz aynı gemideyiz. Sloganıyla yola çıktığımız eTwinning projemizde aktif ve duyarlı vatandaşlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Haklarını bilen, akran zorbalığına karşı, farklılıkalara saygı duyan, hayvanları seven, doğayı koruyan, sürdürülebilir kaynaklar hakkında farkındalıkları olan bireyler öncelik konularımızdırcool

UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK