I Can Learn Too

I Can Learn Too 

Her çocuğun kendine özgü özellikleri ve farklı yetenekleri vardır. Her çocuk kendini ifade edebilmek, en az bir alanda başarılı olmak, çevresindekiler tarafından beğenilmek ister. Kendine güvenen bireyler olarak yetişebilmeleri için çocukların kendileri hakkındaki gerçeklerin farkında olmaları, yeteneklerini keşfetmeleri, yeteneklerini geliştirmek için gerekli çabayı göstermeleri ve kendileri hakkında olumlu düşünebilmeleri gerekmektedir.

Bizlerde Romanya(2) ve Türkiye(9) ortaklı bu projemizde öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayarak özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız.Aynı zamanda projemizde yaparak yaşayarak, proje tabanlı ve web2.0 araçlarını keşfetme ve kullanma becerilerini geliştirme etkinliklerine yer vereceğiz.

TEMA: Matematik İşlemlerini ÖğrenebilirimTEMA: Zeka Oyunları Oynamayı ÖğrenebilirimTEMA: Sanatsal Çalışmaları ÖğrenebilirimTEMA: Toplumsal Kuralları Öğrenebilirim,Temaları kapsamında etkinliklerimizi gerçekleştirmek üzere proje ortaklarımızla ve öğrencilerimizle yola çıktık.

I Can Learn Too

Every child has unique characteristics and different abilities. Every child wants to express himself, be successful in at least one field, and be liked by those around him. In order to grow up as self-confident individuals, children need to be aware of the facts about themselves, discover their talents, make the necessary effort to develop their talents, and think positively about themselves.

In this project in partnership with Romania (2) and Turkey (9), we will enable our students to discover themselves and become self-confident individuals.At the same time, we will include activities to develop skills in discovering and using project-based and web 2.0 tools by doing and experiencing in our project.

THEME: I Can Learn Mathematics Operations
THEME: I Can Learn to Play Mind Games
THEME: I Can Learn Artistic Works
THEME: I Can Learn Social Rules,
We set out with our project partners and students to carry out our activities within the scope of their themes.

 

  • 0 1
  • 19 Aralık 2023 20:46 332
  • omeruslu06
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK