I Learn By Having Fun eTwinning Projesi

I LEARN BY HAVING FUN eTwinning projemiz başladı.

Projenin kuruculuğunu Çanakkale/Merkez-Atatürk İlkokulu okul öncesi öğretmeni Gizem Moran'ın yaptığı I LEARN BY HAVING FUN eTwinning projesinde çocukların eğlenirken öğrenmesi hedefleniyor.

Projenin amacı, öğrencilerin kendi ürettikleri materyallerden eğlenirken aynı zamanda öğrenmeyi de sağlamak. Farklı öğrenme tarzları ile öğrenciler desteklenerek, daha adil ve eşitlikçi bir ortam sağlamak. Öğrencilerin işbirlikçi, aktif ve katılımcı bireyler olma, yaparak yaşayarak öğrenme vb yeterlilikleri ve becerilerini ve bilişsel, motor, dil ve sosyal becerilerini geliştirmektir. Mart ayı etkinliklerinden ELMER Matematik etkinliğinde hikâye kitabı ile bütünleştirerek matematik çalışması gerçekleştirildi. Öğrenciler yıldızlı rakamlarla ritmik sayma çalışması yaptı, ELMER filinin burnuna ip geçirerek söylenilen rakam kadar iplere boncuk dizerek hem eğlendiler hem de öğrendiler. Aynı zamanda öğrencilerin küçük kas becerileri geliştirildi. Öğrencilerimizde bu gibi çalışmaların yanı sıra her ay web 2 araçları ile matematik çalışmaları yapılarak öğrencilerimizde dijital okur yazarlılık becerileri geliştirilirken hem eğlenirken aynı zaman da öğreneceklerdir.

  • 0 2
  • 09 Mart 2024 13:42 332
  • gzem
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK