İhsan Karatay Ortaokulu (TOKAT NİKSAR)

İhsan Karatay Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> TOKAT -> NİKSAR
Kurum Kodu732815
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi6
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: özsoy (22 Şubat 2011)

İlçemiz İhsan Karatay İlköğretim Okulu Törenle Açıldı

Eğitime %100 Destek kampanyası çerçevesinde Niksarlı Hayırsever İş Adamı İhsan Karatay tarafından Niksar İlçemiz Merkezinde yaptırılan İhsan Karatay İlköğretim Okulu törenle açıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Bugün çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden İş Adamımız İhsan Karatay " Ben bugün öncelikle çok mutlu ve gururlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün senelerdir hayallerini kurduğum bir hayalimin gerçekleşmesinin sevinci içerisindeyim. Ben Niksar'dan ayrılırken çok sevdiğim bu ilçeme bir gün güzel bir şeyler yapacağımın sözünü vererek ayrılmıştım. Şimdi bu sözümü de gerçekleştirmiş olmanın sevinci ve gururu içerisindeyim. Bu okulumuzun buraya yapılmasında bana öncü olan İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur Turan'a ve değerli ilçe milli eğitim müdürümüze ve bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli Valimiz Sayın Şerif Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum" dedi. Karatay konuşmasının devamında Niksar'a 4 yıllık bir üniversite binasının yapılması konusunda da diğer işadamları ve belediye ile birlikte her türlü desteği sağlayacağını belirtti.

Niksar ilçemizin hayırsever işadamları açısından şanslı bir ilçe olduğunun altını çizen Vali Şerif Yılmaz " Bugün güzel bir açılış sebebiyle güzel ilçemiz Niksar'da toplanmış bulunmaktayız. Yine kısa bir süre önce hayırsever başka bir vatandaşımız tarafından yaptırılan başka bir okulumuzun açılışında yine bu mutluluğu ve heyecanı yaşamıştık. Niksar ilçemiz hayırsever işadamlarımız açısından şanslı bir ilçemiz. Ben öncelikle değerli işadamımız İhsan Karatay başta olmak üzere değerli ailesine böylesine hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. İlimizde Niksar, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde hayırsever işadamlarımızın yaptırmış olduğu okul sayıları diğer ilçelerimize göre daha fazla, ben doğup büyüdüğü yeri unutmayan, memleketlerine sahip çıkan ve burada bulunan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapan tüm hayırsever vatandaşlarımıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bugün buna bir kez daha şahit olduk devlet vatandaş işbirliği ile, okulumuzun bir bölümü devletimiz bir bölümü de hayırsever işadamımız tarafından yaptırıldı. Bu devletimizle vatandaşımızın kaynaşmasının çok güzel bir örneğidir" dedi.

Vali Şerif Yılmaz konuşmasının ardından değerli İş Adamımız İhsan Karatay'a yaptırmış olduğu okul anısına teşekkür belgesi ve ceviz sandığı hediye etti. Programın son kısmında da İhsan Karatay İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Necmettin Güney, Vali Şerif Yılmaz'a günün anısına yağlı boya ile yapılan tarihi bir köprü resmi bulunan tablo hediye etti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz, İş Adamımız İhsan Karatay, İl teşekkür etmek istiyorum. İlimizde Niksar, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde hayırsever işadamlarımızın yaptırmış olduğu okul sayıları diğer ilçelerimize göre daha fazla, ben doğup büyüdüğü yeri unutmayan, memleketlerine sahip çıkan ve burada bulunan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapan tüm hayırsever vatandaşlarımıza huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bugün buna bir kez daha şahit olduk devlet vatandaş işbirliği ile, okulumuzun bir bölümü devletimiz bir bölümü de hayırsever işadamımız tarafından yaptırıldı. Bu devletimizle vatandaşımızın kaynaşmasının çok güzel bir örneğidir" dedi.

Vali Şerif Yılmaz konuşmasının ardından değerli İş Adamımız İhsan Karatay'a yaptırmış olduğu okul anısına teşekkür belgesi ve ceviz sandığı hediye etti. Programın son kısmında da İhsan Karatay Başkanı Necmettin Güney, Vali Şerif Yılmaz'a günün anısına yağlı boya ile yapılan tarihi bir köprü resmi bulunan tablo hediye etti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz, İş Adamımız İhsan Karatay, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ve beraberindekiler hep birlikte okulun açılış kurdelesini keserek sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet ettiler. Tören yapılan ikramların ardından sona erdi.

Düzenlenen törene Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Niksar Kaymakamlığına vekalet eden Başçiftlik Kaymakamı Eyüp Güngör, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Uğur Ertekin, Belediye Başkanı Duran Yadigar, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, daire müdürleri ve çok sayıda davetlinin yanı sıra İhsan KARATAY’ın ailesi de katıldı.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK