İklimler Farklı Dünyamız Aynı - Challenge #arta4 Etwinning Projeleri

İKLİMLER FARKLI DÜNYAMIZ AYNI

HANİFE GÜLER ÖZEK 

PİRİ REİS İLKOKULU 

İklimler farklı dünyamız aynı projemizi kurma amacımız küçük yaşlarda doğa bilinci oluşturmak. Çünkü çevre için hepimiz sorumluyuz. Bu sorumluluk duygusu özellikle küçük yaşlardan itibaren çocuklara kazandırılmalı ve gerekli bilgilere ulaşma yolları kazandırılmalı. Yaşadığı dünyadaki canlı cansız her varlığa karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmamalıyız.

Projemiz vasıtasıyla doğal hayata insanoğlunun yaptığı olumsuz etkileri de vurgulamak istiyoruz.

Online meeting

Kendi dezenfektanlarımızı kendimiz yaptık.

Maskelerimiz

 Geri dönüşüm, yeniden değerlendirilebilme olanağı olan atıkların çeşitli işlemlerden geçerek üretim sürecine yeniden dahil olmasıdır.

Kâğıt, karton, cam, plastik gibi maddelerin geri dönüşümünü sağlarsak doğayı koruruz. Kullanılmış bir kâğıdın, geri dönüşümü hava kirliliği, su kirliliği ve su kullanımını azaltır.

Proje çalışmalarımızda geri dönüşüme önem verdik. Bu amaçla birçok etkinlik yaptık. Maske yaptık, saksı yapıp çiçek diktik. Havayı kirletmeyen balonla giden araba yaptık.

Projemiz vasıtasıyla geri dönüşümün önemini vurguladık.

Atıklardan yaptığımız balonla giden arabalarımız

*******************************

Challenge #arta4 - Etwining Projesi

CHALLENGE #ARTA4 

Hanife GÜLER ÖZEK 

Piri Reis İlkokulu Selçuklu /Konya 

Challenge #ArtA4 projesi ne katıldık.Resim yapmanın birçok faydası var. Çocuklar resim yaparak küçük kaslarını etkin bir biçimde kullanır. Göz vecel koordinasyonu sağlamada etkilidir. Özgüven oluşturur. Bizde bu düşünce ile bu projeye katıldıkProje ile çocukların aktiviteleriyle nasıl eğlenebileceklerini göstermeyi amaçladık. Karantinada resim yapmak da öğrencilerimiz için farklı bir etkinlik oldu.

Aynı zamanda çocuklara sanata teşvik eden bir proje oldu.

Resim çizerek meydan okuduk

https://youtu.be/jB8OwQBM5bU

https://youtu.be/nDt8AfTp-b8

  • 0 0
  • 02 Ekim 2020 18:58 684
  • HanifeGülerÖzek
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK