I'm At Home In The Pandemic, But I'm Very Fit Uluslararası Etwinning Projesi

Kuruculuğunu kendim,Hanım Ömer Çağıran İlkokulu/Antalya Müdür Yardımcı Burçin SIKAR ve Romanyadan Teodora GRAPAN'ın yaptığı10 Ülkeden 31 ortağın işbirliği ile yürütülen eTwinning projemiz Ocak Ayı itibariyle başladı.

Covid-19 Pandemisinin dünyadaki tüm insanları ve özellikle çocuklarımızı - öğrencilerimizi ciddi şekilde olumsuz etkiledi. Çocuklarımız yaşlarının doğal gereksinimi gereği parklarda koşmak, oynamak yerine sağlık önlemleri kapsamında evlerine çekildi. Parklardan, arkadaşlarından, oyunlarından uzak kaldılar. Üstelik eğitimleri için uzaktan eğitimin bir parçası olarak uzun saatler masa başında oturuyorlar. Tüm bu olumsuzluklar öğrencilerimizi zorladı, motivasyonlarını düşürdü, onları hareketsiz ve mutsuz çocuklar haline getirdi. Öğrencilerimizin yaşadığı tüm bu olumsuz faktörler bizi bu projeyi yapmaya ve Covid-19 salgını sırasında öğrencilerimizi zinde tutmaya itti.

Proje süresince ortaklarımızla yapacağımız etkinliklerle öğrencilere; yeni deneyimler yoluyla yeni bilgiler öğretmeyi, yeni arkadaşlıklar geliştirmelerini, farklı aktivitelerle eğlendirmeyi ve tabiki spor, dans vb. aktivitelerle harekete geçirmeyi planlıyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz fikren, ruhen ve bedenen olmaları gereken evreyi proje süreci içinde yakalayacak ve projenin nihai amacı olan öğrencilerin kendini gerçekleştirmeleri sağlanmış olacaktır.

 

 Gönderen: burçinsikar

******************************

(I Am At Home In The Pandemıc But I Am Very Fıt) Uluslararası E-Twinning Projesi

Kuruculuğunu Burçin SIKAR ve Teodora GRAPAN'ın yürüttüğü ''I am at home in the pandemic but I am very fit '' adlı projemiz aralık ayında başlamıştır.10 ülke ve 31 farklı oklun işbirliği içinde olduğu ve Antalya / Finike Yeşilyurt Şehit Adem Ovar ilkokulu ingilizce öğretmeni şahsım Evrim ÖZDEMİR'in de ortak olduğu projemiz nisan ayı sonunda tamamlanacaktır.

Covid-19 süreci tüm dünya insanlarının hayat tarzlarını değiştirmiştir ve olumsuz etkilemiştir. Özellikle çocuklar evlere kapanarak, arkadaş ve okul ortamlarından uzaklaşmışlardır.

Projemizin hedefi, tüm bu olumsuzluklara rağmen öğrencilerimizi daha etkin , üretken ve zinde olmalarını sağlamaktır.Bu hedeflerle harekete geçtiğimiz proje ekibimiz arasında  büyük bir işbirliği ve yardımlaşma ruhu vardır.

Temel hedeflerimizden bazıları ; öğrencilerimizin ingilizcelerini geliştirmeleri, web2 araçlarını kullanmayı öğrenmeleri,farklı kültürlerle etkileşimde olmaları ve yeni insanlarla tanışmalarıdır.

 

Gönderen: Evrim Özdemir

************************

I'm At Home İn The Pandemic, But I'm Very Fit - ( Pandemide Evdeyim Ama Zindeyim )

Covid-19 Pandemisi dünyadaki tüm insanları ve özellikle çocukları - öğrencilerimizi çok olumsuz etkiledi. Yaşlarının doğal gereksinimleri gereği parklarda koşup oynamaları gerekirken covid-19 pandemi sağlık tedbirleri kapsamında öğrencilerimiz evlerine çekildi.

 

Gönderen: Fatma-Nihat

*************************

  • 3 13
  • 09 Şubat 2021 15:13 1.813
  • burçinsikar
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK