Kaybolan Yazılı Kağıtları Konusunda Ne Yapılabilir?

miryakefalon
15 Şubat 2021 12:39

Merhabalar.
Bir devlet okulunda birinci dönemde ücretli öğretmen olarak görevlendirildim, ancak ikinci dönem devam etmeyeceğim için istifamı vererek ayrıldım.

Girdiğim sınıflara ait birinci dönem birinci yazılılar bende bulunuyordu, ayrıldığım için kağıtları teslim etmem gerekiyor ancak maalesef kağıtları kaybettim. İtiraz edecek öğrenci olduğunu sanmıyorum, notları E-Okul'a girdiğimde çocuklar ile teker teker ilgilenmiştim itirazı olanlar var mı diye, hepsi de notlarından memnunlar idi. Taşındığım için okula da geri gidip durumu bildirmem zor görünüyor, idarenin henüz haberi yok. Bu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

neo24
15 Şubat 2021 13:28

Yapacak bir şey yok...
Sesinizi çıkarmayın ????

joje
15 Şubat 2021 13:35

Sınavlar yapılmış olsa bile iptal edilip e okuldan notlar silindi. Bu sebeble o kağıtların saklanmasına gerek kalmadı. Ararlarsa da bunu söyleyin hiç birşey olmaz

senerdemir
15 Şubat 2021 13:58

Hocam ücretli öğretmensiniz anladığım kadarıyla işi de bırakmışsınız, bu saatten sonra kimse o topa girmez. Okul idaresinin siz ilişik keserken istemesi lazımdı. Has bereket bu sene yazılılar ile ilgili özel bir durum var. Siz hiç ses çıkarmayın zaten itiraz olsa bu zamana kadar olurdu. Ama bir meslek büyüğünüz olarak söylüyorum sınav kağıtları çok önemli belgelerdir çok dikkat edin ve özel olarak saklayın, kadrolu öğretmenliğe geçtiğinizde bu tarz dikkatsizlik hatalarının bedelini ağır ödetirler...

m_aslan - 15 Şubat 2021 20:33
Cevap anahtarı yok kağıtların icinde diye müfettiş müdürü sıkıştırmış, müdür de beni tabi, birkaç yıl önce. Müfettişler de nerde eksik var onu buluyor yahu. O kadar yazılının içinden... Neyse demem o ki hocama katılıyorum, yazılı belge sayılıyor sonuçta.
Cigdemsucuoglu
15 Şubat 2021 22:50

Ne kağıdı canım???? Yokki öyle birşey..????


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK