Keyifli Okul Atölyem 2-7'den 70'e Akıl ve Zeka Oyunları-World's Life Safety Net Projeleri

KIRKLARELİ  Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu 2/A sınfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri koordinatörlüğünde yürütülen keyifli okul atölyem 2 projesiyle  birçok çalışma gerçekleştirdiler.

Keyifli Okul Atölyem projesi  Milli Eğitim Bakanlığının  2023 Vizyon Belgesi ışığında hazırlanmış, Beceri ve Tasarım Atölyelerini baz alan ayrıca 21.yüzyıl becerilerini edinmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir proje olmuştur.Bu amaçla atölye çalışmaları,web2 çalışmaları ve Belirli Gün ve Haftalara  yönelik çalışmalar yapılmşıtır.

Proje sonunda veli, öğretmen ve öğrenciler proje ile görüşlerini belirterek memnun kaldıklarını ve öğrencilere çok faydalı olduğunu dile getirmişlerdir.

KIRKLARELİ  Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu 2/A sınfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri koordinatörlüğünde yürütülen WORLD'S LİFE SAFETY NET projesiyle birçok çalışma gerçekleştirdiler.

Projemiz farklı ülkelerden çocukların Dünya için neler yapabileceklerinin farkında olmalarını hedefliyor; öğrendiklerini gerçeğe dönüştürebilir ve bunları yaparken; toplumsal bilince katkıda bulunarak bilgi ve beceri kazanacak. Ayrıca, tüm canlıların haklarına saygı duymanın aynı zamanda yaşam haklarını koruduğunu kavramayı amaçlamaktadır.

Projemizde torunlar ile büyükanne ve büyükbabaları bir araya getiriyoruz!

KIRKLARELİ  Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu 2/A sınfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri koordinatörlüğünde yürütülen 7DEN 70E AKIL VE ZEKA OYUNLARI  Projesiyle birçok çalışma gerçekleştirdiler.

Aile ilişkilerinin zayıfladığı çağımızda; çocuklarımıza, büyüklerle vakit geçirmenin değerini anlatmayı; çocuklarımızı sanal dünya ve onun olumsuz etkilerinden uzaklaştırarak onların daha fazla zihinsel ve fiziksel beceri gerektirecek oyunlarla uğraşmalarını amaçladığımız projemizde bir çok etkinlik gerçekleştirdik.

Projemizde çocuklar öğrendikleri zekâ oyunlarını büyüklerine öğretme hazzını yaşarken onlarla kaliteli zaman geçirdiler ve aile ilişkilerini güçlendirdiler. Büyükanne ve büyükbabalar torunlarıyla kaliteli vakit geçirmenin yanı sıra hafıza becerisi ve akıl yürütme gerektiren aktivitelerle uğraşmış oldular. Hem aile büyükleri hem de çocuklar zeka oyunlarıyla ilgilenirken problem çözme, hafıza teknikleri, analitik düşünme, eşleştirme gibi temel aktivitelerde beyni aktif hale geçirecek becerilerini geliştirdiler.

  • 0 0
  • 29 Haziran 2020 11:45 441
  • tsa
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK