Keyifli Okul Atölyem 2 Etwinning Projesi Başlıyor

Keyifli Okul Atölyem 2 projesi 2023 Eğitim Vizyonu ışığında Tasarım ve Beceri Atölyeleri baz alınarak oluşturulan 6 atölye ve her atölyede 3 faaliyet olacak şekilde yürütülecektir. 25 Şubat 2020'de başlayıp 2020 Haziran ayında bitecek olan projemiz Matematik, mozaik- taş boyama, müzik, üretim- atık, uygulama bahçesi ve sergi- şölen atölyelerinden oluşacaktır. Ayrıca çeşitli Web 2.0 araçları tanıtılacaktır.

Projemiz öğrencilerin sosyal ve kültürel becerilerini geliştirirken onları gerçek hayata hazırlamayı amaçlamaktadır. Çağın gerektirdiği becerilere sahip, bilime meraklı, analitik düşünebilen ve problem çözme becerisine sahip, insanlığa faydalı, ahlaklı ve duyarlı bireyler yetiştirmek projemizin hedefidir.

Proje kapsamında yer alan atölye faaliyetleri öğretmen gözetiminde öğrencilere yaptırılacaktır. Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile proje süresince belirli zamanlarda webinarlar gerçekleştirilecektir. Ayrıca bunlara ek olarak whatsApp, Twinspace forumlarda, facebook, massenger aracılığı ile ortaklar arasında nitelikli bilgi paylaşımı yapılacaktır. Bilgilerin daha hızlı paylaşılması adına WhatsApp uygulaması proje boyunca aktif olarak kullanılacaktır. Projenin hedefleri doğrultusunda okullar arasında birçok ortak çalışma yapılacaktır.

Ayrıca farklı sınıf seviyelerinde bulunan öğrencilere atölyeler aracılığı ile müfredatta yer alan ilgili kazanımları öğrencilere kazandırmak projemizin hedefidir. Bununla beraber proje sonunda tüm ortakların katılımı ile her ortağın öğrencileriyle yaptığı ürünleri içeren proje sergisi oluşturulacak ve proje süresi boyunca elde edilen ürünler ve süreçle ilgili E book hazırlanacaktır.

  • 5 7
  • 04 Şubat 2020 09:46 4.488
  • Leyla BELDAĞLI- Yavuz Selim İlkokulu/Silivri
  • EZELGÜL
  • Aktif Haberler
  • hazanın dünyası
    04 Şubat 2020 18:59
    3 3
    Tebrikler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK