Keyifli Okul Atölyem 2 ve The Book Of The Four Seasons Projeleri

Antalya Kadriye İlkokulu 2-A ve 3-C Sınıfı öğretmenleri Yasemin Alkan ve Rabia Kılınç, 25.02.2020 tarihinde başlayan,okulda ve pandemi  sürecinde de yürüttükleri "Keyifli Okul Atölyem 2" projesi etkinliklerinin artık sonuna geldiklerini belirttiler.

Üretim, kukla, deney, dans ve masal atölyelerinde birbirinden güzel çalışmalar yaptıklarını dile getirdiler.

Proje bağlamında yürütülen atölye çalışmalarının öğrencilerin yaratıcı düşünme, el becerileri ve tasarım becerilerini geliştirdiklerini, özgüven ve sorumluluk bilinçlerini artırdığını belirttiler.

 ------------------------------

Antalya Kadriye İlkokulu 3-C Sınıfı öğretmeni Rabia Kılınç ve öğrencileri Eylül ayından beri yürüttükleri "The Book Of The Four Seasons" eTwinning projesinde artık sona yaklaştıklarını belirttiler.

Avrupa'dan bir çok ortağı bulunan projede  çok renkli çalışmalar yaptılar.Hikayeler yazıp resmettiler ve hayal güçleri ile bunu zenginleştirdiler.Farklı dillerde hikayeler ,mevsimlerin ve ayların adlarını öğrendiler.

Ayrıca proje içerisinde kullandıkları web2.0 araçları ile teknoloji okur yazarlığını geliştirdiler ve farklı dil farklı kültürlerarası iletişim ile sosyal becerilerini artırdılar.

 

  • 0 0
  • 17 Haziran 2020 22:33 463
  • dilayyy
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK