Kitap Tanıtımı Mümkün Mü?

MSerifHoca
01 Temmuz 2023 21:50

Selamlar. Bayramımız mübarek olsun.
Ben bir İngilizce öğretmeniyim. Ayrıca okulumuzda Din Kültürü Öğretmeni bulunmadığı için DKAB derslerine de giriyorum.
Her iki branşla alâkalı bir projeye başladım ve İngilizce bir dini hikâye kitabını Türkçeye tercüme ettim. Yakın zamanda basılacak inşallah.
Sorum kitabın tanıtımı hakkında. Kitap DYS sisteminde tüm öğretmenlere, özellikle Türkçe öğretmenlerimize duyurulabilir mi acaba? Ya da tüm Türkiye olmasa da ilçe çapında tanıtımı mümkün müdür? Veya bir hayırsever bulduk diyelim ilçemizde. Yaklaşık yüz okulumuz için birer veya ikişer kitap alıp göndermesi mümkün mü? Yol gösterir ve fikir verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

haturka
02 Temmuz 2023 12:29

Mümkün hocam. Önce ilçe müdürünüzle görüşün, sonra il müdürünüzle görüşün onlara da birer tane hediye edin. İlçe müdürünüzle görüşürken il müdürünüzle görüşmek istediğinizi belirtin şifaen izin alın, sonra il müdürünüzden de randevu alıp kendisini ziyaret edin. Hem ilçe müdürünüz hem de il müdürünüz bu tür çalışmaların örnek olması ve teşvik edilmesi amacıyla sizi seve seve kabul edip kurum web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından sizi haber yapacaklardır. Ayrıca il müdürünüzden DYS üzerinden eserinizin duyurulmasını isterseniz muhtemelen sizi kırmayacaktır.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK