Kodla Geleceğe Hazırlan eTwinning Projesi

Projemiz, işbirliği içinde öğrencilerimize kodlama eğitimi ile bilişsel, analitik ve eleştirel düşünmeyi, problem çözmeyi, sorgulama yapmayı ve eğlenerek öğrenip, yer, yön ve hareket becerilerinin gelişmesi, teknolojiyi tüketmek yerine üretmeyi öğrenerek hayata hazırlanmaları amaçlanmaktadır.

Pandemiden dolayı eğitimin uzaktan eğitim modeli ile sağlanması da okul çağındaki çocuklardan onların ebeveynlerine kadar uzanan geniş bir kesim dijital araçlar ile daha çok vakit geçirmektedirler. Çocuklarımızın bilişsel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayacak içerikleri sunmak ve kaliteli vakit geçirebilecekleri dijital etkinlik yapmaktır.

Projemiz, bir tanesi Moldova dan olmak üzere on okul katılmaktadır. Projemizde bilgisayarsız kodlama,code.org,kodable ve scratch olmak üzere kodlama yapıp, 2.0 web aracı kullanarak öğrencilerimizle birlikte birçok etkinlik yapmaktayız.

  • MERCİİİİ
    17 Mart 2021 08:55
    0 0
    nasıl katılınır
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK