Kolay Sınıf V1. 2

Açıklama:
Kolay Sınıf V1. 2 Program önceki sürümlerde olan özelliklerine ek olarak v1.2 sürümü ile yeniliklerle dolu olarak yayında... Program demo değildir, tüm özelliklerini sınırsız kullanabilirsiniz.

Program ile 30'dan fazla özelleştirilmiş öğrenci raporları almak mümkün. Sınıf öğretmenlerinin tüm raporlama ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kodlanmıştır. Klasik raporlama belgeleri dışında öğrencilerle ilgili belgelerin hepsinde (boş-seçili öğrenci-tüm öğrenciler) öğrenci bilgileri, ve resimleri otm. olarak eklenebilir.

Programda raporlar dışında öne çıkan bazı özellikler...

Öğrenci Sertifikaları::: Görsel olarak A4 ve A5 kağıt boyutlarında mükemmel düzeyde istenilen konuda öğrenci isimleri basılı sertifikalar düzenleyebilir. Sertifikalarda hazır çerçeveler dışında kullanıcı tarafından hazırlanan çerçeveler de kullanılabilir.

Optik Formlar::: Hiçbir ücretsiz programda rastlamayacağınız özelliklerde profesyonelce hazırlanmış renkli ve renksiz optik formlar hazır olarak mevcuttur. İlkokul, ortaokul, lise ve diğer sınavlara uygun optik formlara istenirse kayıtlı öğrenci bilgileri otomatik olarak basılı şekilde çıktı alınabilir. (Renksiz optik formlarda ek olarak öğrenci resimleri de otomatik eklenebilir)

Öğrenci Kimlik Kartları::: Tek dokunuşla tüm öğrencilere farklı tasarımlarda resimli ve barkotlu kimlik kartları düzenlenebilir.

Grafikler::: Boy ve kilo grafikleri renkli olarak yazdırılabilir.

Özel Kullanım Kağıtları::: A4 Boyutlu kareli, düz çizgili ve resim eklenebilir baskılar alınabilir. Tüm kağıtlara öğrenci isimleri (tercihen) otomatik eklenebilir.

1. Sınıf Özel Bölüm::: Kılavuz çizgili sayfa, dikte çalışması ve resimli öğrenci yaka kartları oluşturulabilir. Çalışma sayfalarında tüm öğrenci isimleri ve resimleri seçenekli olarak yazdırılabilir.

Programın diğer özellikleri:::
* Açılışa şifre atayabilme.
* Veritabanı onarım, yedekleme ve geri yükleme.
* Kız/Erkek öğrenci renkleri belirleyebilme.
* Bilgilerin otomatik olarak eklendiği izin dilekçeleri alabilme.
* Resimli sınıf listeleri oluşturabilme.
* Sütunlu listeler alabilme. Sütun içerikleri istenilen şekilde doldurulabilir.
* Listeleri özelleştirebilme.
* Seçili öğrenci listeleri, açılır harf grup listeleri vs...
* Öğrenci bilgilerinin filtrenebildiği listeler.
ve daha birçok özellik....

Program kullanımı ile ilgili video, izlemeniz önerilir::: https://youtu.be/XXgudbc8l68

Ekran Görüntüleri:::
https://e-cozum.net/wp-content/uploads/2022/10/kolay-sinif.png
https://e-cozum.net/wp-content/uploads/2022/10/optik-form.png

Program güncellemeleri programdaki "Hakkında" bölümünden takip edilebilir ve otomatik olarak yeni sürümler gösterilir. Öneriler doğrultusunda program geliştirilmeye devam edecek...
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
katalizor
Tarih:
24 Aralık 2022
Boyut:
6.642 Mb
İndirme:
209
Teşekkür:
5

Teşekkür Et

Rapor Et
  • katalizor 29 Aralık 2022
    Teşekkürler hocam güle güle kullanınız. Telefon format görünümü ile ilgili küçük bir detay atlanmış bu dosyada. Eğer https://e-cozum.net/?dl_id=176 üzerinden yüklerseniz daha iyi olur. Eğer yönetici arkadaşlardan biri linkte bulunan dosya ile buradakini değiştirirse harika olur.
  • mesnar 28 Aralık 2022
    Hocam program çok güzel elinize sağlık
  • kuantum23 26 Aralık 2022
    Çok teşekkür ederim.
  • katalizor 26 Aralık 2022
    @kuantum23 hocam yorumlar konusunda her iki versiyonda ilk oldunuz :-) Eğer özel bir değişiklik ya da ek isterseniz isteğiniz öncelikli olacak, bilginize. :-)
  • katalizor 25 Aralık 2022
    Güle güle kullanınız hocam.
  • kuantum23 25 Aralık 2022
    Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok teşekkür ederiz.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK