Kolay Sınıf V1. 5

Açıklama:
Kolay Sınıf V1. 5 Program ile 30'dan fazla özelleştirilebilir rapor almak mümkün. Sınıf öğretmenlerinin tüm raporlama ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kodlandı. Klasik raporlama belgeleri dışında öğrencilerle ilgili belgelerin hepsinde (boş-seçili öğrenci-tüm öğrenciler) öğrenci bilgileri, ve resimleri otm. olarak raporlara eklenebilir.

Öne Çıkan Bazı Özellikler...

Öğrenci Sertifikaları::: Görsel olarak A4 ve A5 boyutlarında istenilen konuda öğrenci isimleri ve resimleri basılı farklı görünümlerde sertifikalar düzenleyebilir.

Okuma Belgesi::: Aylık, dönemlik bazda öğrenci isimleri basılı ya da boş rapor baskıları alınabilir.

Ödev Kapağı::: Tamamen özelleştirilebilir ödev kapakları hazırlanabilir ve tüm öğrenciler için bir tıklama ile çıktı alınabilir.

Optik Formlar::: İlkokul, ortaokul, lise ve diğer sınavlara uygun profesyonel optik formlara istenirse kayıtlı öğrenci bilgileri otomatik olarak basılı şekilde çıktı alınabilir. (Renksiz optik formlarda ek olarak öğrenci resimleri de otomatik eklenebilir)

Öğrenci Kimlik Kartları::: Tek dokunuşla tüm öğrencilere üç farklı tasarımda resimli ve barkotlu kimlik kartları düzenlenebilir.

Özel Kullanım Kağıtları::: A4 Boyutlu kareli, düz çizgili ve resim eklenebilir baskılar alınabilir. Tüm kağıtlara öğrenci isimleri (tercihen) otomatik eklenebilir.

Ödev Kapakları::: Özelleştirilebilir ödev kapakları oluşturulabilir.

Okuma Listeleri::: Aylık veya dönemlik özelleştirilebilir okuma listeleri (isimli-isimsiz) alınabilir.

1. Sınıf Özel Bölüm::: Kılavuz çizgili sayfa, dikte çalışması ve resimli öğrenci yaka kartları oluşturulabilir. Çalışma sayfalarında tüm öğrenci isimleri ve resimleri seçenekli olarak yazdırılabilir.

Programın diğer özellikleri:::
* Açılışa şifre atama, veritabanı onarım, yedekleme ve geri yükleme.
* Kız/Erkek öğrenci renkleri belirleme.
* Boy ve kilo grafikleri renkli olarak otomatik oluşturma.
* Bilgilerin otomatik olarak eklendiği özelleştirilebilir veli izin dilekçeleri oluşturma.
* Resimli sınıf listeleri alabilme.
* Sütunlu ve ihtiyaca göre seçenekli listeler oluşturma.
* Seçili öğrenci listeleri, açılır harf grup listeleri vs...
* Filtrenelebilir ve özelleştirilebilir listeler.
ve daha birçok özellik....
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
katalizor
Tarih:
04 Haziran 2023
Boyut:
6.923 Mb
İndirme:
93
Teşekkür:
5

Teşekkür Et

Rapor Et
  • katalizor 24 Haziran 2023
    Teşekkürler hocam beğenmenize sevindim.
    Evet programın kurulu olduğu dizindeki data.db dosyası bilgilerin saklandığı dosyadır, programın kurulu olduğu dizindeki ile değiştirmeniz yeterli. Öğrenci resimleri ise img adlı klasörde. İstediğiniz bilgisayarda kullanmanız mümkün.

    Not: Programın 1.6 sürümü tüm hatalardan arındırılmış şekilde yayında. Programın üzerine kurabilirsiniz mevcut bilgileriniz zarar görmez.
  • gezgin_0628 19 Haziran 2023
    Hocam çok Güzel Bir Program Hazırlamışsınız Elinize Sağlık...yanlız Yedeğini Alıp Başka Bilgisayarlarda Kullanabiliyormuyuz Hem Evde Hem Okulda Teşekkürler

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK