Köy Okulu Öğretmenleri Aileleri Unutmadı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Boyacı Köyü İlkokulu’nda müdür yetkili sınıf öğretmenliği yapan Erdal Güzel, beş yıldır sosyal medya üzerinden yaptığı kampanya ve sağladığı imkânlarla öğrencilerinin ve ailelerinin hayatlarını yaşam tarzlarını değiştirmeye devam ediyor. 

Güzel’in başlattığı kampanyalar sayesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki çok sayıda hayırsever tarafından okuldaki tüm öğrenci Ailelerine gıda yardımında bulunulurken, ihtiyaç sahibi bir öğrenciye de eğitim öğretim Hayatı boyunca burs desteği sağlandı.

SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ

Güzel, Sosyal medyada öğrenci ailelerine yardım haberini gören duyarlı vatandaşların, köydeki çocukların ailelerine yardım için seferber olduğunu belirterek, ‘’Sosyal medya aracılığıyla ve telefonla benimle iletişime geçen çok sayıda hayırsever vatandaş, bize destek oldu” dedi.

“ÖĞRETMENLİK SADECE DERS ANLATMAK DEĞİLDİR”

Öğretmenliğin sadece ders anlatmak olmadığına işaret eden Güzel, “Çocukların yüreğine dokunmak, onları anlayabilmek ve ailelerle iç içe olabilmektir. Köy öğretmeni olarak Öğrenci ailelerimizin iyi gününde ve kötü gününde de hep yanlarında olduk. Daha önce tüm öğrencilerimize bisiklet dağıtmıştık. Bu anlamda yaz tatiline girerken sosyal medyadaki hayırseverlerden aldığımız destekle ihtiyaç sahibi ailelerimize bizden bir yaz tatili hediyesi olarak gıda yardımında bulunduk ve bir öğrencimiz içinde Eğitim Öğretim Hayatı boyunca burs desteği sağladık. Öğrenci ailelerimizin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılayabildiğimiz için çok mutlu olduk” diye konuştu.

“GÖNÜLLER BİR OLUNCA GÜZELLİKLER ARTAR”

Güzel, “Gönüller bir olunca güzellikler artar, dayanışma olduğu sürece yokluklar biter. Bu açıdan dar gelirli öğrenci ailelerimize sunduğumuz gıda paketlerinin oluşumunu sağlayan Hayırsever vatandaşlarımıza ve desteklerini bizden esirgemeyen ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cafer GÜLSEVEN’ e çok teşekkür ederim.” dedi.

 

  • 10 0
  • 28 Haziran 2019 01:04 2.876
  • prensarthur
  • Aktif Haberler
  • prensarthur
    29 Haziran 2019 16:42
    0 0
    Emeğinize sağlık
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK