Kuşakların Ortak Dili; Oyun eTwinning Projesi Başlıyor

       Ülkemizin 7 coğrafi bölgesinden, 9 öğretmenimiz "Kuşakların Ortak Dili; Oyun" adlı eTwinning projesinde bir araya geldi. 7-10 yaş grubuna hitap eden proje ile yaklaşık 300 öğrencimiz oyunlarla hem  dedelerinin/ninelerinin çocukluğuna yolculuk yapacak hem de diğer bölgelerdeki arkadaşlarının yolculuğuna uzaktan da olsa eşlik edecekler.

    Özellkle pandemi şartlarından dolayı son bir yıldır belli bir rutine mahkum olmuş simalar, oyunun o terapi edici etkisi ile bir nebze olsun çocukluk neşesine teslim olacaklar. Öğrencilerimiz de kendi oynadıkları bir akıl zeka oyununu dedelerine/ninelerine anlatarak birlikte güzel vakit geçirmiş olacaklar.

    Proje sonunda ise kaynağı büyüklerimiz olan o unutulmaya yüz tutmuş oyunlar e-kitapçık olarak yayınlanacaktır. Şubat sonunda başlayan projenin mayıs ortasında tamalanması planlanmaktadır.

    Şimdi "Kuşaktan Kuşağa Oyunlarla, Bir Tatlı Yolculuk" zamanı...

Proje Kurucuları: Serhat GÜNEŞ (Mardin/Kızıltepe)

                             Ramazan AY (Mardin KIZILTEPE)

Proje Ortakları: Ayşegül İLKİN (Denizli/Sarayköy), Azat ARSLAN (Mersin/Mut), Elif ÖZKAN (Artvin/Yusufeli), Funda TOPÇU (Mardin/Kızıltepe),  Handan YÜCE (Kırşehir/Merkez), Hüseyin ARAZ (Erzincan/Merkez), Neşet ERÇİN (Bursa/Nilüfer) 

Sevincimize ve heyecanımıza ortak olan herkese sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

etwinning.net/projects/269202

 

          

  • 3 9
  • 03 Mart 2021 00:56 1.036
  • neset
  • Aktif Haberler
  • neset
    06 Mart 2021 15:23
    0 3
    İlk etkinliğimizi yaptık. Öğrencilerimizin yaşadığı heyecanı görünce "doğru yoldayız" hissimiz kuvvet buldu. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi tatlı bir yolculuk bekliyor.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK