Let's Take Climate Action eTwinning Projesi

 “Let’s Take Climate Action " isimli eTwinning projesi Polonya'dan 3, Kuzey Makedonya'dan 1, İtalya’dan 1, Portekiz’den 1, İspanya’ dan 1 ve Türkiye'den 9 okulun ortak çalışmalarıyla başlamıştır.

İklim değişikliği, gezegenimizin karşı karşıya olduğu en büyük tehditlerden biridir. Dünya ısısının Sanayi Devrimi öncesine kıyasla 2 dereceden daha fazla yükselmesi durumunda, iklim değişikliği geri döndürülemez hale gelecek ve uzun vadede çok büyük etkiler yaratacaktır. Hem fiziksel hem de ekonomik zararlara yol açan kötü hava koşulları daha da sıklaşacaktır ve ülke ekonomileri de farklı bir iklimle başa çıkmanın getireceği yüksek maliyetler karşısında çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecekler.

Tüm bu etkileri göz önünde bulundurarak projemizle iklim değişikliğine karşı bir dur demek istiyoruz. Bu proje ile biraz da olsa öğrencilerimizde farkındalık oluşturup, öğrencilerimizin bilinçlenmesini sağlamak amacıyla projemize başlamış bulunmaktayız.

  • 0 1
  • 07 Haziran 2023 01:27 421
  • sosyalbilgiler
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK