Leylim Ley eTwinning Projesi

Hüseyin Akdağ İlkokulu E-Twinning ''leylim Ley'' Projesi

Okulumuz Hüseyin Akdağ'ın ortak üye olarak çalışmalarda yer aldığı müzik ve şiirlerle bezenmiş E-Twinning projemiz "Leylimley" gönüllü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla eylül ayında başlamıştır.

Bu proje, ana sınıfından liseye çeşitli kademelerden ve ülkemizin farklı şehirlerinden öğrenci ve öğretmenlerimizi kapsamaktadır. Bu proje kapsamında, her ay düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimize türküleri ve şiirleri tanıttık. Her ay farklı bir tema ile kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkmayı hedefledik. Bu projede yer almaktaki gayemiz engin bir derya olan kültürümüzü; şiirlerimiz ve türkülerimiz aracılığı ile eğitime entegre ederek benimseyebilmekti.

 Projemiz, farklı okullardan ekiplerle iş birliği içinde WEB 2 araçlarının kullanımı ve okullar arasında iş birliğini çalışmalarının sağlanması ile 6 ay sürerek şubat ayında tamamlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrencilerimize katılımlarıyla renk kattıkları için ; Desteğini esirgemeyen tüm velilerimize özverileri için teşekkürler.Sizlerle çalışmak bir zevkti.

Etwinning.net/projects/project/223002

 

 Gönderen: Canytelis

*****************

Konya Anadolu Lisesi ''Leylim Ley'' Projemiz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz  Felsefe Öğretmeni ALİ DELİCE tarafından ''LEYLİM LEY''e twinning projemiz başlamıştır.

Anasınıfından liseye her ay düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimize türküleri ve şiirleri tanıtacağız. Türkü ve şiir kültürünü bu projeyle öğrencilerimize benimseteceğiz.Her ay farklı bir tema ile kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkacağız.

 

Gönderen: alidelice

**********************

  • 0 1
  • 28 Şubat 2021 13:24 543
  • Canytelis
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK