Leylim Ley ve Yavru Kartallar Etwinning Projelerimiz Uzaktan Eğitimde de Devam Edecek.

Anasınıfından liseye her ay düzenlediğimiz etkinliklerle öğrencilerimize türküleri ve şiirleri tanıtacağız. Türkü ve şiir kültürünü bu projeyle öğrencilerimize benimseteceğiz.Her ay farklı bir tema ile kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkacağız.

Kuruculuğunu Konya Derbent Mülayim İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Seyhan Doğu ve Konya Kemal Hatipoğlu İlkokulu Sınıf öğretmeni Saliha Tekin Dinçer'in üstlendiği proje geleceğe türkü sevdalısı nesiller bırakmak için var gücüyle çalışmaktadır.

Pandemi sürecinde de projemiz uzaktan devam edecek olup,şubat ayında projemizi bitireceğiz.

https://twinspace.etwinning.net/117984

 

***************************************

Yavru Kartallar Etwinning Projemiz Uzaktan Eğitimde De Devam Edecek.

Kuruculuğunu Konya Derbent Mülayim İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Seyhan Doğu ve İstanbul Kağıthane Zuhal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ali Haydar Arslan'ın kuruculuğunu üstlendiği projede ilkokul düzeyinde ,öğrencilerimize sporu sevdirmek ve yönlendirmek amacıyla ve ‘’Sağlam kafa sağlam vücütta bulunur.’’ Sözünden yola çıkarak çeşitli sportif etkinlikler yapacağız.Spor yapmanın önemini ilkokuldan itibaren öğrencilerimize benimseteceğiz.

Projemiz uzaktan eğitim sürecinde de devam edecek olup mayıs ayında projemizi bitirmeyi düşünüyoruz.

 

https://twinspace.etwinning.net/118091/home

  • 0 0
  • 26 Kasım 2020 21:48 347
  • seyhandogu
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK