Life Is Colored With New Information Etwinning Projemiz

Trabzon Uğurlu İlkokulu'nun yürütücülüğünü yaptığı eratmus+ projemizi eTwinning projesi olarak farklı ülkelerden 22 öğretmenimizle hayata geçirdik. "Life is  Colores With New Information" eTwinning projesi 6 aylık çalışmalarını tamamladı.

Türkiye, Kuzey Makedonya, İtalya, Romanya ve Litvanya tarafında yürütülen proje 6-11 yaş grubu arası öğrencileri kapsamaktadır. Öğrencilerin sosyal ve duygusal beceri gelişiminin desteklendiği projede masal etkinliklerine yer verildi.

Ortak masal yazma, görsel okuma, tahmin etme ,yeniden yazma, kukla yapımı, on-line oyunların oluşturduğu eTwinning projesinde her etkinlikte karışık öğrenci takımları,işbirlikçi ürünler ve değerlendirme bölümlerine yer verildi.

Sosyal ve duygusal beceri gelişiminin önemine dikkat çekilen bu proje 2020 yılında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Yaşam Yeni Bilgilerle Renkli " adlı Erasmus+ Ka 229 projesinin yaygınlaştırma faaliyeti olarak aktif bir şekilde yürütülmektedir.

  • 0 0
  • 11 Haziran 2021 16:12 141
  • Demet ÖZOĞLU/ Uğurlu İlkokulu TRABZON
  • Demet Özoğlu
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK