Little Composers Etwinning Projemiz Başarıyla Tamamlandı

Nazilli Zübeyde hanım Anaokulu Mars 1 sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Behiye Çilem ÖZSUNER'in ortak olduğu Little Composers eTwinning Projesi başarıyla tamamlandı.

14 ortak öğretmenle yürütülen bu projede, Yunanistan İspanya, Fransa, Litvanya, Polonya, Slovenya ve Türkiye yer almaktadır. Projemize, 10 öğretmen yurt dışından, 4 öğretmen ülkemizden ortak olmuşlardır.

Bu proje, öğrencilerin farklı kültürlerden gelen müzik bilgisini arttırmayı ve uluslararası müzik, dans ve enstrümanlara karşı farkındalık kapsamını genişletmeyi amaçlamıştır.

Başarıyla sonlandırılan projeye katkılarından dolayı tüm ortaklara teşekkürler.

Proje videosu için tıklayınız...

  • 4 10
  • 23 Haziran 2020 02:08 2.007
  • çilem-öz
  • Aktif Haberler
  • harunca
    23 Haziran 2020 14:05
    9 0
    Bu tür proje haberlerini bence ana sayfada paylaşmak yerine forumlarda paylaşmanın daha güzel olacağı düşüncesindeyim. Yıllardır yapılan klasik Avrupa projelerinden bir farkı olmayan bu tür paylaşımların benim nazarımda haber değeri yok (şahsi düşüncem). Ayriyeten yapılan emeği görmezlikten gelmemekle birlikte arkadaşları tebrik ederim.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK