Live To Live (Yaşamak İçin Yaşat) Etwinning Projesi

    İzmir ili Bayraklı ilçesinde 4/A Sınıf öğretmeni olan Nurgül BAYRAM koordinatörlüğünde yapılan  2'si Azerbaycan'dan 11 ortaklı Live To Live(Yaşamak İçin Yaşamak) projesi, öğrencilerin, dünya algısını geliştirebilmek, onların dünyanın değişimi ile ilgili olayları anlamalarını ve farkındalık kazanmalarını sağlamak, böylece öğrencilerde yaşanabilir çevre bilincini ve doğa sevgisini yerleştirebilmek için oluşturulmuştur. Ayrıca projenin amacı, gelecek nesillerin daha temiz bir dünyada yaşamalarına katkıda bulunmaktır.

     Projenin mart ayı etkinliği olarak; 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan "Orman Haftası" nda, okul bahçesindeki ağaçlar sulandı, ağaçların bakımı yapıldı, tohum kumbarası yapıldı, 22 Mart "Dünya Su Günü" nde ise kodlama etkinliği yapıldı.

     Projenin nisan ayı etkinliği olarak; projenin logo ve afişinin puzzle çalışması ve kuş yemi yapıldı.

     Projenin mayıs ayı etkinliği olarak; akrostiş şiir okuma ve e-book'ta hikâye yazma iş birlikçi çalışması yapıldı. 9 Mayıs'ta eTwinning'in doğum günü etkinliği olarak öğrenciler kodlama çalışması yaptılar.

     Projenin haziran ayı etkinliği olarak; Çevre Mühendisi Rojda ASLAN' ın katılımıyla gerçekleştirilen öğrenci ve velilerimize yönelik bilgilendirici toplantı yapıldı.

  • 2 1
  • 01 Temmuz 2023 23:25 703
  • nurgülbayram
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK