Ma-Du-Ka(Masal Duymayan Kalmasın) Etwinning Projesi

    Projemiz Eylül ayında 9 öğretmenin bir araya gelmesiyle başlamış,Ocak ayı sonunda tamamlanmıştır.

Biz Şanlıurfa Karaköprü Ali Baba İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileriyle  bu projede yer aldık.Bu projede amacımız masallar yardımıyla web2.0 araçlarını da kullanarak öğrencilerimizde istendik davranışlar kazandırmaktı.5 ay süren projemizde öğrencilerimiz yerli ve yabancı masalları öğrenirken bu masalların öğütlediği değerleri de kazanmış oldular.Yapılan webinarlarda diğer okullardaki öğrencilerle tanışıp işbirlikçi etkinlikler yaptılar.

Masallarımızla ilgili drama, kodlama, kukla yapma, masalı okuma, sonunu tahmin etme, bulmaca ve puzzle hazırlama etkinlikleri yaptılar. Projenin  sonunda ise öğrencilerimiz özgün bir masal yazdılar.

Projemize emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 Gönderen: fatmah

 

*******************

 

Masal Duymayan Kalmasın ( Ma-Du-Ka) Etwinning Projesi

Masal Duymayan Kalmasın Projesi Eylül ayından itibaren 5 aylık süre ile Türkiye'den 9 ortak olarak yürüttüğümüz eğlenceli ve öğretici bir proje oldu. 

   Projeye Tekirdağ/Çorlu Alipaşa İlkokulu 4/C sınıfı olarak katıldık. Öğrencilerimin ilk defa yer aldığı bu projede Web2.0 araçları ile tanıştılar,afiş tasarladılar,kodlama yaptılar,masal okudular, resimlediler ve e-kitap oluşturdular. Eğlenceli zamanlar geçirdiler.

  Projede emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

 

Gönderen: skane

 

********************

  • 11 7
  • 07 Şubat 2021 15:10 1.865
  • fatmah
  • Aktif Haberler
  • pembali
    09 Şubat 2021 01:20
    9 3
    Çalışmış proje hazırlamış neden olumsuz haber kalitesi diye işaretliyorsunuz arkadaşlar. Rahat bırakın çalışan arkadaşlarımızı, destek olmuyorsunuz köstek bari olmayın.
    Proje çalışmaları ile eğitim kalitemize ve öğrencilerimize katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK