Masal Tadında - Kolay Bilim Deneyleri eTwinning Projeleri

Malatya İli Battalgazi İlçesi Özel İdare İlkokulu 4/C sınıfında "Masal Tadında /Fairy Tale  "  eTwinning  projesi uygulanmaktadır.

Projemizde Kültürel mirasımızın tanıtılması ve aktarılmasını sağlamayı, masallar yoluyla ahlaki ve insani değerlerimize katkı sağlamayı, masal anlatım etkinlikleri ile öğrencilerimizin öz güvenlerini ve anlatım yeteneklerini güçlendirmelerini sağlamayı kendi kültürel değerlerine sahip çıkarak yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz.

 

twinspace.etwinning.net/120029/home

 

*******************

EASY SCIENCE EXPERIMENTS/KOLAY BİLİM DENEYLERİ

"Easy Science Experiments/Kolay Bilim Deneyleri "  eTwinning projemiz uzaktan eğitimle de  Hırvatistan,  Romanya, Polonya, Büyük Britanya ve Türkiye den ortak okulların katılımı ile devam etmektedir.

 Çocuklar doğal olarak o kadar meraklıdırlar ki, herhangi bir konu bizi şaşırtıcı keşiflere götürebilir. Projede öğrenciler evde bulunan kısa ve basit deneysel nesneler ve malzemeler üzerinde çalışıyorlar. Bilim projeleri yapmak, bir çocuğun becerikliliğini, özellikle de hedef belirleme, planlama ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. Ayrıca entelektüel merakı besleyerek çocukların yeni sorular sorma ve dünyayı anlama yolları edinmesine yardımcı olur.

Çocuklar meraklı ve açık fikirlidir, yeni yetişen genç bilim adamları için mükemmel özelliklerdir. Okul düzeyinde bilim çok eğlencelidir, çocuklar gerçekten kimyasal reaksiyonlardan büyülenirler, doğayı keşfetmeyi severler ve bir şeyler inşa etmek için heyecanlanırlar.

 

twinspace.etwinning.net/120299/home

  • 5 9
  • 21 Aralık 2020 00:14 4.629
  • nursima
  • Aktif Haberler
  • f.d.86
    22 Aralık 2020 11:55
    0 5
    Yani etwinning projesi... :))) yapıyoruz birçoğumuz farklı konularda...
  • beyeli
    22 Aralık 2020 00:04
    0 0
    +
  • nursima
    22 Aralık 2020 00:04
    1 2
    Adı üstünde etwinning, bir de yabancı ortaklar varsa gerekli öğretmenim,tavsiye ederim mutlaka bir projeye katılın ve neler kaçırdığınızı görün.Dilbilgisi kuralları ve Türkçemizi doğru kullanmak hepimiz için tabiki önemli.
  • mosit
    21 Aralık 2020 21:38
    18 5
    Her işimizde bir yabancı kelime var. Benim gibi rahatsız olanlar bir artı atsın oraya.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK