Masallar Diyarını Keşfediyoruz E-Twinning Projesi

Masallar Diyarını Keşfediyoruz e-Twinning Projesi

Özel Ümraniye Gökkuşağı İlkokulu Ve Hikmet Akın Ortaokulu olarak Masallar diyarını keşfediyoruz e-Twinning projesini oluşturduk. Projemizde farklı şehirlerden 7 okul ile yürütmekteyiz.

Projemizde öğrencilerimiz ile birlikte masalların keyifli dünyasını keşfedeceğiz. Daha sonra öğrencilerimiz ile birlikte kendi minik hikayelerimizi oluşturacağız.

Hedeflerimiz:

Bu proje ile öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamayı, dikkatlerini kitaplara çekmeyi ve merak eden, araştıran sorgulayan bireyler haline getirmeyi hedefliyoruz. Okuduğunu ve dinlediğini anlama, masal kitaplarına ilgilerini arttırma, hayal güçlerini geliştirmek hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimizin kitapları sevmelerinin yanı sıra masallarda verilen mesajlarıda anlayıp hakkında fikir yürütmeleri sağlamayı hedefliyoruz.

 

Gönderen:  ilaydatas

 ************************

Etwinning Masallar Diyarını Keşfediyoruz Projesinde Şiir Çalışmamız

eTwinning Masallar Diyarını Keşfediyoruz projemizde, proje ismimizin baş harflerini öğrencilerimize paylaştırarak her öğrencinin bir cümle oluşturmasını istedik ve cümleleri birleştirdiğimizde akrostiş şiirimiz tamamlandı. Projemize katılan öğretmenlerimizi ve tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

 

Gönderen: Rabiaagkr

*********************

Masallar Diyarını Keşfediyoruz Etwinning Projesinde Takvim Çalışmamız

Masallar Diyarını Keşfediyoruz eTwinning Projemize 7 ilden katılan öğretmen ve öğrencilerimizin etkinlikleriyle proje içerrikleri zenginleştirildi.Öğrenciler Masallar diyarını keşfederken etkinlikleri çeşitli tekniklerle zenginleştirdiler.Her okulun öğrencileri en sevdikleri masalları temsil eden resimleri çizerek projemizin takvim çalışmasının oluşturulmasına katkı sağladılar.Peojemizde bulunan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

Gönderen: MelikeKARAGÜZEL

*************************

  • 0 2
  • 16 Şubat 2021 14:54 1.494
  • ilaydatas
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK