Matematiğe Dokunuyorum eTwinning Projesi

MATEMATİĞE DOKUNUYORUM

Kuruculuğunu  sınıf öğretmeni Zeliha GAFEROĞLU(Yunus Emre İlkokulu, Ünye-Ordu) ve sınıf öğretmeni AYŞE KÖSE'nin (Melikşah İlkokulu, Merkez-Erzincan ) yaptığı eTwinning projemiz etkinlikerine Ekim ayından bu yana devam ediyor.

Projede ülkemizin 8 ilinden 8 okul  ile birlikte  biri kardeş Azerbaycandan olmak üzere Avrupan 6 ülkede yer almaktadır. 

Projenin diğer ortakları  ise;

Arzu Uslu Göller Şehit Hasan Özdenbaşı İlkokulu, Çatalpınar,

Banu FİNALNaşide Halil Gelendost İlkokulu, Mamak,

Merve DAĞ Aşağı Örencik İlkokulu, Nazilli,

Merve Karataş Harran Giyimli İlkokulu, Harran,

Neslihan Alptekin Melikşah İlkokulu, Merkez,

Nesrin Şafak Baysal HASANPAŞA İLKOKULU, Kartal,

Seyhan YENİCE DOĞAN Melikşah İlkokulu, Merkez,

Yegana Ramazanova Sumgayit, TET Gimnaziya, Sumgayit, Azerbaycan

Ömer Uslu Kumru Atatürk İlkokulu, Kumru,

Projenin HEDEFLERi

  • Çalışmalarda düzenli, dikkatli sabırlı olabilme
  • Yaratıcı ve eleştirel düşünebilme
  • Karşılaştığı problemleri çözebilecek yöntemler geliştirebilme
  • Matematiğe yönelik olumlu turum geliştirebilme Matematiği somutlaştırıp öğrenmeyi kalıcı hale getirme Web 2 araçlarını kullanarak öğrenmeyi zevkli ve kalıcı hale getirmek amaçlanmaktadır.

Proje Hakkında

Öğretim materyalleri dersin kazanımlarını ve amaçlarını geliştirmekte önemli rol oynamaktadır. .Özellikle bu materyaller öğrenciler tarafından tasarlanıp uygulandığında etkisi daha fazla olmaktadır.

Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için hızlı ve etkin öğrenmeyi sağlayacak materyalleri tasarlayacağımız projemizde öğrencilerimizin hazırladıkları materyalleri uygulayarak derslerimizi daha verimli hale getirmeyi planlıyoruz.

Öğrencilerimiz kendi tasarladıkları materyaller sayesinde hem daha kolay öğrenecek hem de matematiğe karşı olumlu tutum geliştireceklerdir. Ayrıca hazırlanan materyallerle matematik somutlaştırılıp öğrenme kalıcı hale gelecektir.

  • 0 0
  • 22 Ocak 2021 21:31 406
  • omeruslu06
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK