Matematik ve İngilizce Yaz Okulu Dergileri Yayında

Matematik ve İngilizce öğretiminde eğlenceli ve günlük yaşamla ilişkili etkinlikler içeren yeni yaklaşımların kullanıldığı, yaz okulu programına uygun matematik ve İngilizce yaz okulu dergileri hazırlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz okulu dergilerinin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin yararlanması için bugün yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinde elektronik ortamda da erişime açıldığını duyurdu.

 

Millî Eğitim Bakanlığı matematik ve İngilizce yaz okulunda kullanılacak materyalleri hazırladı. Yaz okulu için taslak çerçeve programlarına uygun ve her bir grupta uygulanabilecek örnek materyaller, 4-8. sınıflar için Eğlenceli Matematik, liseliler için Matematik Yaz Okulu Dergisi, 4-8. sınıflara yönelik Summer Fun with English ve 9-10. sınıflar ve 11-12. sınıflara için iki ayrı English Summer School Book olmak üzere 5 dergide toplandı.
 
Matematik ve İngilizce yaz okulu eğitimi 4-12. sınıf seviyesindeki öğrencileri kapsayacak şekilde planlandı. Öğrencilere haftada 12 saat, 4 hafta boyunca toplam 48 saat eğitim verilecek.
 
Eğlenceli Matematik dergisine ulaşmak için tıklayınız.
Matematik Yaz Okulu dergisine ulaşmak için tıklayınız.
Summer Fun with English dergisine ulaşmak için tıklayınız.
9-10. sınıflar için English Summer School Book'a ulaşmak için tıklayınız.
11-12. sınıflar için English Summer School Book'a ulaşmak için tıklayınız.
  • 5 2
  • 04 Temmuz 2022 11:26 3.229
  • wesser
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK