Math Mates Projesi Güvenli İnternet Günü Çalışmaları

 Okulların uzaktan eğitime girmesi ve eğitimin dijitalleştiği günlerde öğrenciler teknoloji ile eğitimin büyük bir bölümünü sürdürmektedir. Öğrenciler bu eğitim sürecinde interneti güvenli bir şekilde kullanması, kullanırken web 2 araçlarını tanıyarak hareket etmesi çalışmaların verimli olarak ilerlemesini sağlamaktadır. Bu doğrultuda 2 ülke,10 öğretmen ile yürütülen eTwinning Math Mates Projesi ekibi Güvenli İnternet Günü çalışmalarını yapmıştır. Yapılan çalışmalar müfredat doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerin medya okuryazarlığını arttırmak neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatmak için Güvenli İnternet Günü kapsamında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. İnterland oyunu oynandı.Öğrenciler poster hazırlayarak internet güvenliği mesajlarını verdi. Öğrendiklerini değerlendirmek için testler ve anketler yaptı. Böylece uzaktan eğitim sürecinin daha güvenli olarak ilerlemesine katkı sağlanmış oldu.

 

  • 0 0
  • 06 Şubat 2021 23:06 599
  • apolak05
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK