MEB, Öğrenciler İçin Yarıyıl Tatiline Özel Dijital Materyaller Hazırladı

Milli Eğitim Bakanlığınca, DYK İngilizce ve Matematik Materyalleri ile Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimiz İçin Renkli Kalem Bilim Sanat Dergileri Hazırlandı.

Öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde hem dinlenmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanmaları için özel etkili ve etkileşimli dijital içerikler hazırlandı.

Bu kapsamda ayrıca okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin araştırma becerilerini destekleyici, zengin içeriklerle donatılmış 3 ayrı Bilim Sanat Dergisi hazırlanmıştır. Renkli Kalem Bilim Sanat Dergisi adıyla hazırlanan ve her kademeye uygun etkileşimli içerikleri olan dergilerde ilgi çekici tasarımlar yer almakta ve bu dergiler öğrencileri araştırmaya ve düşünmeye sevk etmektedir.

Yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin İngilizce ve matematik derslerine destek amaçlı ''Matematik ile Eğlenceli Kış'' ve ''Winter Fun with English'' adında 2 yeni dijital dergi hazırlanmıştır.

Bu dergilerden ilköğretim 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler faydalanabilecektir. Bu sayede öğrenciler yarıyıl tatilinde hem eğlenecek hem de öğrendiklerini pekiştirebileceklerdir.

Hazırlanan yeni dijital eğitim materyaller 20 Ocak Cuma itibarıyla resmi internet sitesinden tüm öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. 

Kış İçerikleri Tanıtım Videosu

Matematik Dergisi 

İngilizce Dergisi

Okul Öncesi Renkli Kalem Dergisi

İlkokul Renkli Kalem Dergisi

Ortaokul Renkli Kalem Dergisi 

  • 10 6
  • 27 Ocak 2023 08:56 6.831
  • ugur_29_
    29 Ocak 2023 09:46
    1 1
    Güzel ve faydalı içerikler hazırlanmış.
    Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
  • serdaraydın
    28 Ocak 2023 16:31
    2 4
    Okulun fotokopi Makinesi bozuldu. Yaptıramıyoruz. Kağıt olmuş 110 lira. Toner 1000 lira. Fotokopiye bile gizli yasak var.
  • hknsay54
    27 Ocak 2023 22:21
    6 2
    Çıktısını almak kitap ücretini geçiyor.Cep telefonundan gözleri bozulur.Herkesin tablet ve bilgisayarı yok.
  • balamirkan
    27 Ocak 2023 19:21
    17 1
    İlk hafta bitti. Yeni yayınlandı. Bu içerikler basılı olmadığı sürece çok etkili olmuyor.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK