MEB, Türkçe ve İngilizce Eğitim Platformu Açtı

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkçeyi hayatın her alanında etkili, doğru biçimde kullanan ve dil bilinci yüksek bireyler yetiştirmek amacıyla Türkçe Eğitim Platformu ile öğrencilerin İngilizce becerilerinin geliştirilmesi için İngilizce Eğitim Platformu geliştirdi.

Millî Eğitim Bakanlığı, "Türkçe Oku, Yaz, Dinle, Konuş, Düşün!" sloganıyla turkce.eba.gov.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilen Türkçe Eğitim Platformu'nu hayata geçirdi. MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen, teknoloji destekli dil öğrenimi ve öğretiminde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerle öğretmenlerin faydalanabileceği platformda, elektronik araçlarla kullanılmak üzere tasarlanan çeşitli içerikler sunuluyor.
 
Yine Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen platforma ingilizce.eba.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. Platformda, dijital içeriklerle desteklenen ve tekrar kullanılabilen içerikler bulunurken ayrıca platforma yüklenen uygulamalar IOS, Windows ve tablet işletim sistemlerinde görüntülenebiliyor.
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK