MEB’de Yeni Görev Değişimleri

MEB’in genel müdürlüklerinde görev değişimleri devam ediyor. Özel Öğretim Kurumları ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüklerine yeni isimler getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) görev değişimleri sürüyor. Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürü ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü değişimlerinin ardından diğer birimlerde de yenilikler oldu.

Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yıldız, Müsteşar Yardımcılığı’ndan önce İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü koltuğunda iki yıldır Kemal Şamlıoğlu oturuyordu. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ise Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili getirildi.

 

  • 1 0
  • 08 Ağustos 2018 17:46 8.090
  • Aktif Haberler
  • nba2k12
    08 Ağustos 2018 21:41
    5 3
    Hayır yani anlamadığım şu: Görev değişimi oldu diye tüm sitelerde haber var ama müsteşar yardımcısını almışlar genel müdür yapmışlar ! Ne değişti ? Ekip yine aynı ekip olacaksa eğer ne beklentimiz olacak MEB'den ...
  • nikador
    08 Ağustos 2018 18:32
    2 1
    Özel eğitim ve Rehberlik hizmetleri genel müdürü bildiğin Kılıçdaroğlu nun ikizi olmuş.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK