MEB’den İngilizce Eğitim Platformu

Milli Eğitim Bakanlığı, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini kolaylaştırmak için dil uzmanları tarafından tasarlanan “Diyalekt” adlı İngilizce dijital eğitim platformu geliştirdi.

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen tanıtım programına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Sadece eğitim çağ nüfusunun değil, e-devlete kayıtlı vatandaşların kullanabileceği ve çok rahat bir şekilde İngilizceyi öğrenebileceği bir platform ortaya koyduk. Türkiye’deki yabancı dille ilgili iklim değişecek” dedi.

Uygulamaya ulaşmak için:
  • 10 9
  • 26 Nisan 2023 11:27 5.800
  • Aktif Haberler
  • Pisho
    29 Nisan 2023 23:56
    2 1
    Aslında Milli eğitim bakanlığı ingilizce öğretmenlerine ek ders karşılığı cambly uygulaması benzeri speaking ağırlıklı lı bir uygulamada öğrencileri veya farklı öğrenciler ile ingilizce konuşma ağırlıklı eğitim verebilir. Hafta içi müfredat'tan dolayı yapılamayan bu işi gönüllü öğretmenlerle mesai dışında ek ders karşılığında uygulamaya girdikleri müddetçe yapılabilir.
  • isikayhan
    27 Nisan 2023 17:12
    0 2
    Kids kısmındaki eğitim videoları EBA TV için yapılan çekimlerden oluşuyor. Okuma kitapları ve diğer birçok etkinlik özel yayınevlerinden alınmış gibi görünüyor (Ücret ödenmemiş olabilir). Oyun kısmı bakanlıkça yapılmış olmalı.
  • mosit
    27 Nisan 2023 08:19
    5 5
    Ne kadar masraf yapıldı acaba bu platforma? Umarım gerekli faydayı sağlar. Yıllardır istenen ilerleme sağlanamadı.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK