Mehmet Akif Ersoy İlkokulu (VAN GEVAŞ)

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

TÜM OKULLAR -> VAN -> GEVAŞ
Kurum Kodu742008
Hizmet Puanı26
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi4
Öğretmen Sayısı9
Öğrenci Sayısı180
Telefon04326122561
Web Sitesihttp://gevasmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr/
Karşıyaka Mah. 100.Yıl Cad. Gevaş/Van
Güncelleme Tarihi26 Aralık 2017
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: emrekaya4.4 (31 Ağustos 2017)



Gönderen: emrekaya4.4 (31 Ağustos 2017)

Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna 2015 Şubat ataması ile atandım 3.yılım okulda. İlk görev yerim. Okulu ve ilçeyi anlatmaya kelimeler yetersiz kalır çünkü Doğuda gelinebilecek en iyi yerlerden biridir Gevaş . 10 bin nüfuslu şirin mi şirin göl kıyısında bir ilçe meşhur Akdamar Adası ilçe sınırları içerisindedir. Tarih ve doğanın iç içe olduğu bir yer aynı zamanda Van merkeze de 35 km. Yol güzergahı hep sahil. Okul Gevaş merkezdedir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yeni yapılacak olan Kaymakamlık binasının arasındadır. Aynı zamanda okulumuz eski olduğu için bu yıl yıkılıyor ve yerine yepyeni bir okul yapılıyor bu yüzden Batınin bile çoğu yerinden daha daha güzel bir yer ve okul. Öğrenci ve veli profili oldukça iyi. Doğuda olduğunuzun farkında bile olmuyorsunuz velhasılı kelam dört dörtlük bir okuldur Gevaş'ta Van'ın en güzel ilçesidir Erciş'ten bile. Gevaş'ta biraz sosyallik az seviyede ama Van'a yakın olması ve 20 dakikada bir otobüs ve midibüs seferlerinin olması her saat Van'a gitmenize olanak sağlıyor.



Gönderen: Gizli (10 Eylül 2014)

Okulumuz bu yıl itibari ile ilkokul olarak dönüştürülmüştür.Gevaş ilçesi Van merkeze en yakın ilçelerdendir .Okulumuz merkeze en yakın okul olup sınıflarımız kalabalık değildir.Her hangi bir ulaşım sıkıntısı yoktur.İlçemiz Van Gölü kıyısında olup civar ilçelere nazaran daha yeşil bir görünüme sahiptir.Gevaş ilçesinde diğer senelere nazaran konut ve barınma sıkıntı yaşanmamaktadır.



Gönderen: smr.smr (16 Ağustos 2011)

300 civarı öğrenci sayısı var.sınıflar kalabalık değil.ikili öğretim var.gevaş merkezde okulumuz.ben sınıf öğretmeniyim burda.okulun internet sitesinde fotoğraflar var.diğer doğu illerine göre çok güzel bir ilçe.merkeze 35km uzaklıkta ki bu mesafe yarım saatte gidilebiliyor.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK