Mehmet Köse Ortaokulu Öğrencileri e-Twinning Proje Serifikalarını Aldılar

DREAMLAND

Isparta-Merkez Mehmet Köse Ortaokulu  5-A sınıfı öğrencileri paydaşı oldukları İtalya,Azerbeycan ve Polonya ortaklı  e-Twinning Dreamland projesini bir yıl boyunca aktif olarak yürüttüler.Ve nihayet sona gelindi.Bu e-Twinning projesi   sayesinde öğrencilerimizin İngilizce'ye olan ilgileri arttı.WEB 2 tools (WEB 2 Araçları ) ile tanıştılar ve kullanmayı öğrendiler.

Okulumuz  İngilizce Öğretmeni ve aynı zamanda okulumuz e-Twinning proje koordinatörü Emine Esin ÜNLÜ 'ye böyle güzel bir projeyle okulumuzun ismini e-Twinning platformunda duyurduğu için teşekkür ediyoruz.

 NE EXTRAORDİNARY

Isparta-Mehmet Köse Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencileri İtalya,Polonya ve Azerbeycan ortaklı Be Extraordinary projesini başarıyla yürütüp sona ulaştırdılar ve sertifikalarını almaya hak kazandılar.Bu proje kapsamında İngilizce Öğretmeni ve Okul Proje koordinatörü Emine Esin ÜNLÜ,öğrencilerin bu proje ile İngilizcelerinin geliştiğini ve WEB 2 araçlarını öğrendiklerini ifade etti.Jigsaw puzzle,canva,blockmyposter gibi WEB 2 araçları ile öğrenciler kendilerini geliştirdiler ve projeye içerik hazırladılar.Uzun bir emek ve çabadan sonra proje sertifikalarını almaya hak kazandılar.

  • 8 5
  • 19 Haziran 2020 13:29 2.266
  • esinhoca
  • sINIFÇI SELİ
    21 Haziran 2020 16:17
    2 1
    yapan arkadaşlar tebrik ediyorum ...emeklerine sağlık. bir e twinner olarak bu projeleri yapmanin gerçekten büyük bir emek ve özveri istediğini belirtmekte fayda var.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK