Mesafeli de Oyun Oynarım Projesi

Kuruculuğunu  Bitlis ili   Güroymak ilçesi  Şehit Er Mahfuz Urut  Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Mahmut OKYAY ve Bitlis  Güroymak   Şehit Er Mahfuz Urut İlkokulu  sınıf öğretmeni Fatma TORUN’un  yaptığı “Mesafeli de Oyun Oynarım’’projesi 2 ülke 11 ortağın katılımı ile  2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında uygulamaya başlanacaktır.

Projemizde amaç;

1. Pandemi sürecinde mesafeli oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmek

 2. Oyunlara ilgisiz öğrencilerin aktif katılımını sağlamak

 3. Yeni oyunlar üretmek ve buna imakan sağlamak

 4. Öğrencilerimize sorumluluk alma bilinci aşılamak

 5. Öğrencilerimizin piskomotor, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamak

 6. İşbirlikçi çalışma ve verilen yönergeye uyma becerisi kazandırmak

 7. Oyun kültürü yerleştirmek, amaçlanmaktadır.“

Pandemi sürecinin koşullarına göre projemizi online veya yüz yüze öğretim yöntemi ile sürdürüceğiz.

Projemizde Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklar yer alacaktır.

 Gönderen: fatmaseda42

*************************

Mesafeli De Oyun Oynarım Projesi

Kuruculuğunu  Bitlis ili   Güroymak ilçesi  Şehit Er Mahfuz Urut  Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Mahmut OKYAY ve Bitlis  Güroymak   Şehit Er Mahfuz Urut İlkokulu  sınıf öğretmeni Fatma TORUN’un  yaptığı “Mesafeli de Oyun Oynarım’’projesi 2 ülke 11 ortağın katılımı ile  2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında uygulamaya başlandı.

Projemizde amaç; Pandemi sürecinde mesafeli oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmek 2. Oyunlara ilgisiz öğrencilerin aktif katılımını sağlamak 3. Yeni oyunlar üretmek ve buna imkan sağlamak 4. Öğrencilerimize sorumluluk alma bilinci aşılamak 5. Öğrencilerimizin piskomotor, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamak 6. İşbirlikçi çalışma ve verilen yönergeye uyma becerisi kazandırmak 7. Oyun kültürü yerleştirmek, amaçlanmaktadır.“. Pandemi sürecinin koşullarına göre projemizi online veya yüz yüze öğretim yöntemi ile sürdürüceğiz.Projemizde Azerbaycan ve Türkiye’den ortaklar yer alıyor.

 

Gönderen: Fatmee

*********************************

 

  • 1 0
  • 02 Aralık 2020 16:28 542
  • fatmaseda42
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK