Mind Full of Mindfull - Wow 4 Elt eTwinning Projeleri

MIND FULL OF MINDFULL eTwinning Projesi

Bu projede, derslerden önce uygulanacak farkındalık egzersizleri ile öğrencilere duygularını yönetmede yardımcı olabilmek hedeflenmektedir. Özellikle covid-19 süresince uzaktan eğitim döneminde öğretmen-öğrenci ya da öğrenci- öğrenci arasındaki duygusal bağ anlamında bir azalma yaşansa da bu tarz egzersizler ile onlara yine yakın olunabileceğini hissettirmek ve aşamadıkları kaygıları varsa birlikte çözümlemeyi amaçlanmaktadır. Sonrasında bu egzersizleri kendileri de günlük hayatlarında kullanarak, bunu yaşam biçimi haline getirip, stresleriyle başa çıkabileceklerdir.

İzmir/Çiğli Gülen Kora Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma KONAY ve İzmir/Çiğli Tüpraş Mahmut Esat Ortaokulu İngilizce öğretmeni Duygu ÖZDAMARLAR tarafından kurulan ve yürütülen bu projede Türkiye, Romanya, İtalya ve İspanya olmak üzere 4 ülke; 10 öğretmen ve 111 öğrenci yer almaktadır.

********************

Wow 4 Elt (World Of Web 2.0 For Englısh Language Teachıng) Etwinning Projesi

İzmir/Çiğli Gülen Kora Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma KONAY ve İzmir/Çiğli Tüpraş Mahmut Esat Ortaokulu İngilizce öğretmeni Duygu ÖZDAMARLAR  tarafından kurulan ve 6 ülke (Turkiye,İtalya, Romanya,Yunanistan,Macaristan ve Polonya) 17 İngilizce öğretmeni ve 200e yakın öğrenci ile yürütülen  WOW 4 ELT isimli  eTwinning projemiz.

Bu proje ile öğrencilerimiz çesitli web2.0 araçlarını tanıyıp, öğrenip ders konularıyla ilgili bunun yanısıra diğer öğrencilerimizle işbirliği yaparak ortak etkinlikler hazırlayarak daha verimli ve etkili bir şekilde  öğreneceklerdir. İngilizce derslerindeki öğrenmeyi kalıcı ve keyifli hale getirmeyi ve özellikle pandemi döneminde öğrencilerimize digital dünyadan nasıl faydalanabilecekleri konusunda yardımcı olmayı hedefleyen bu proje Kasım ayında başlayacak , Mayıs ayında sona erecektir.

Ayrıca bu projeyle öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıma, kendi kültürümüzü tanıtma imkanı da bulacaklardır.

  • 0 0
  • 10 Şubat 2021 00:22 422
  • vtec2006
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK