Mini Tasarım ve Beceri Atölyesi Projesi Tamamlandı

Bursa-Şehit Piyade Onbaşı Orhan Tezcan İlkokulu 3-D sınıfı, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Ocak 2020'de ortağı olarak çalışmalarına başladığı Mini Tasarım ve Beceri Atölyesi e-Twinning projesinde son aşamaya geldi.

Öğrencilerin bilişsel, duyuşsal ve sosyal becerilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda disiplinlerarası yaklaşımla çeşitli atölye çalışmaları aracılığıyla geliştirmeyi hedeflemiştik.

Ögrenciler, öğretmenleri rehberliğinde proje boyunca; logo, afiş, anket, pano hazırlama; kültür, sanat, geri-dönüşüm, dayanışma, bahar atölyeleri;web 2.0 araçlarıyla çeşitli tanıtım, yaygınlaştırma ve işbirliği çalışmaları yaparak ortak ürünler elde etmişlerdir. Ayrca internetin güvenli  kullanımını öğrenmişlerdir.

Proje sonunda tüm çalışmalarımızın toplandığı e-kitaplarımız ve sanal sergimiz yayınlanmıştır. Proje sonunda yaptığımız son testler ve veli memnuniyet anketleri sonucunda peojemizin başlangıçta hedeflediğimiz kazanımlara ulaştığı görülmektedir. 

Proje sonu sanal sergimizi ziyaret etmek için tıklayınız. 

Bu memnuniyetle önümüzdeki yıllarda da farklı okullardan öğretmen ve ögrencilerle iş birliği imkanı sağlayan e-Twinning projelerine devam edeceğiz.

  • 1 4
  • 09 Haziran 2020 15:18 1.984
  • ccccc15
  • Aktif Haberler
  • ccccc15
    10 Haziran 2020 17:06
    0 2
    Projede emeği geçen tüm ortak öğrenci ve öğretmen üyelerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Zübeyde S. ARAZ
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK