hocalarım merhaba, müdür yetkili öğretmenlerin egzersiz, destek eğitim odası yada belletmenlik görevi yapamayacağı ile ilgili kararsızlıklar var.bunlardan herhangi birini daha önceki yıllarda ücret onayını ve her türlü onayı alıp yapan var mı? daha sonradan böyle bir uygulama yoktu deyip ücreti geri isterler mi? yada daha sonraki yıllarda bir sıkıntı yaşanır mı
Değerli Öğretmenlerim;
Öncelikli olarak tek öğretmen varsa müdür yetkili öğretmen destek eğitimi açar.. İlk başta bilgisizce müdür yetkili öğretmenliğin tanımını bile idrak edemeyen bir cvp yazılmıştı. İdareci sayıldığından veremez diye.. 31 ocak tarihli personel genel müdürlüğünün yazısında ("Bağımsız müdürlüğü olmayan okullarda görev yapan müdür yetkili öğretmenler, müdüre ait yönetim hizmetlerini yürütmekle birlikte yönetici SAYILMADIĞINDAN yarı yıl ve yaz tatillerini öğretmenler gibi kullanmaları gerekmektedir”) bizim idareci sayılmadığımızı belirtmiştir.Bu bağlamda başka öğretmen olmadığı takdirde ki olsa bile görev istemeze destek eğitimi biz verebiliriz.
uygulama farkları olduğu için ne desek boş. kimi yerde isteyene belletmenlik görevi "md. yetk. öğrtemenlere görev verilemez" deyip verilmiyorken kimi yerlerde de her türlü görev veriliyor.
Egzersiz kesin acamazsin.
Belletmenlik kesin alabilirsin.
Tek kisiysen destek egitim acarsin, 1den fazlaysan destek egitimi actirmiyorlar bizim burada.
Halk egitim kurs hafta sonu acabilirsin.
Iyep acabilirdin
Hocam bizim ilçede bir tek İyep açtırdılar. Okuma yazma kursu da haftasonu ya da 5 ten sonra açabilirsin dediler.
Son gelen yazılardan sonra; destek eğitim odası iptal yani açamazsınız.
Belletmenlik yapamazsınız maalesef.
haftasonu halk eğitim üzeriden kurs açarsın
belletmenlik ve destek eğitim odası yılbaşına yakın tarihte iptal edildi.
egzersizi kendi okulunda değil ama başka okullarda hafta sonu yada mesai saatleri dışında açabilirsin.
iyep açabilirsin.