Mustafakemalpaşa 14 Eylül Anaokulu Little Scientists–From Experience To Knowledge/ Mali Naukowcy

Bursa Mustafakemalpaşa 14 Eylül Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ezel TUNA ve öğrencileri ortak olduğu ‘Little scientists – from experience to knowledge/ Mali naukowcy eTwinning  proje çalışmalarına başladı.

Proje Türkiye, Yunanistan, İtalya, Azerbaycan, Romanya,  Polonya olmak üzere toplam 6 ortak ülke okulları ile yürütülmektedir.

‘Little scientists – from experience to knowledge/ Mali naukowcy adlı projesi ile  okul öncesi çocukların bilişsel merakını uyandırmak ve tatmin etmek için oluşturuldu. Dersler, basit deneyler, araştırma oyunları ve ders sırasındaki deneylere dayalı olacaktır. Amaç, doğru sonuçları gözlemleme ve formüle etme yeteneğinin yanı sıra deney yapma ve tahmin etme becerilerini geliştirmektir. Çocuklar doğal eyleme geçme ve soru sorma ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir. Küçük deneyciler, en etkili ve öğrenmesi en kolay öğretim modeli olan çocukların deneyim ve uygulamalı işleyişinde bilgi edineceklerdir. Planlanan araştırma oyunları, STEAM eğitimi ruhu içinde yürütülecektir. Çocukların dil becerileri de şekillenecek, ince motor becerileri ile göz-el koordinasyonları geliştirilecektir.

  • 0 0
  • 10 Haziran 2023 02:03 179
  • EZEL TUNA
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK