Narzanlar Ortaokulu (BOLU GÖYNÜK)

Narzanlar Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> BOLU -> GÖYNÜK
Kurum Kodu721225
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (22 Ağustos 2021)

Sakarya, Bilecik, Eskisehir ve Ankaraya sınırı olan Goynugun cok ucra bir yerinde bulunan Narzanlar koyunde bulunmaktadir. Kucuk bir koy olmasi sebebiyle bakkal, firin veya herhangi bir dukkan bulunmamaktadir. Halki alisverisini ilce veya Sakarya ilinden topluca yapar. Haritada her yere yakin gibi gorunse de toplu ulasim araci olmadigi icin her yere ozel aracinizla gitmek zorunda kalirsiniz. Kışın yollar buz tuttugu icin zincirsiz yola cikmak tehlikelidir. Koyden sehirler arasi anayola inen yola inen 12 km'lik yol cok dik, kenarlar ucurum ve virajli oldugu icin her yil bir cok kazaya sahit olursunuz. Son yillarda ogretmenler 35 km uzakliktaki ilce merkezinden gelis gidis yapmaktadirlar ama ozellikle kisin uzun surmesi ve yollarin buzlu olmasindan dolayi cok sikintili bir yolculuk yapmak zorundadirlar. Okulun kendisi 1999 yilinda insa edilmis olmasina ve kaloriferli olmasina ragmen isinma sorunu vardir ve kisin paltosuz ders anlatilamaz. Ogrenci ve veli profili fena degildir. Her yil ogrenci sayisi azaldigi icin onumuzdeki bir kac yil icinde okulun kapanmasi ve en yakin okula tasimali egitim kapsamina alinacagi soylenmektedir. Halkin gecim kaynagi tarim ve hayvanciliktir



Gönderen: Gizli (12 Mart 2013)

İlçenin ve İl'in en uzak okulu olmakla birlikte imkanları açısından sıkıntılı bir okuldur. Canınızın sıkılacağı bi yer ve kışları çok soğuk geçiyor. O kadar ki su boruları donduğu için suların 15-20 gün akmadığı oluyor.



Gönderen: Gizli (27 Haziran 2011)

toplam öğrenci sayısı 120 civarındadır ve taşımalı eğitim uygulanmaktadır. ilçe merkezine 27 km, Bolu'ya 130 km, adapazarına 90 km uzaklıktadır. İlçe genelinde başarılarıyla ünlüdür. Sınıf mevcutları 15-20 arasındadır. Kalacak yer problemi yoktur. 20 öğrencilik bilişim sınıfı vardır. 8 dersliği vardır. Veli ve Öğrenci profili iyidir. Branş öğretmeni açığı vardır. ilçeye ve ile her gün sabah 08:00 ve akşam 16:00 da, adapazarına salı, perşembe ve cumartesi sabah 08:00 gidiş ve akşam 17:00'da dönüş olmak üzere minibüs seferi vardır. Ayrıca ilçeden Ankara'ya ve istanbula gitmek mümkündür.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK