Öğrenci Kura Programı 1. 0

Açıklama:
Öğrenci Kura Programı 1. 0 Exe-Setup kurulum dosyasıdır. Kurulum doğrudan C sürücüsüne yapılmalıdır. Program Files dosyasına yapıldığı takdirde uygulama hata verip çalışmayacaktır!

Program; ders işlenişinde öğrencilere rastgele bir şekilde söz hakkı vermeyi amaçlamaktadır. Kura, her seferinde farklı kombinasyonlar sunmakta ve her öğrenci en az bir kere seçilene kadar devam etmektedir.

Böylelikle bu durum öğrencilerde hem bir heyecan oluşturmakta hem de söz hakkın verme sürecini eğlenceli bir hale bürümektedir. En azından ilkokul öğrencileri için gözlemim bu yönde, naçizane.

Programın kullanımı oldukça basit. Uygulama penceresinde bulunan "Öğrenci Ekle" butonuna basılarak ilgili pencereye öğrencileri eklemek yeterli olacaktır. Sonrasında seçme işleminde devam edilebilir.

Bir kura döngüsü bittikten sonra yeni bir döngü oluşturmak için programın kapatılıp yeniden açılması gereklidir.

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
mü_ce
Tarih:
26 Kasım 2023
Boyut:
40.496 Mb
İndirme:
436
Teşekkür:
28

Teşekkür Et

Rapor Et
  • mü_ce 30 Kasım 2023
    Program; windows 11 ve windows 10 işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Akıllı tahtada da hiçbir sorun yaşanmamaktadır arkadaşlar.

    Kurulumun ilk başında kurulacak dosyayı değiştirmelisiniz; "program files x86" dosyasına kurulum yapmayınız!
  • mü_ce 28 Kasım 2023
    Arkadaşlar kurulum başlarken uygulamanın nereye kurulmasını istediğinizi soruyor; orada sizi doğrudan "program files" dosyasına yönlendiriyor ama oraya kurulum yaparsanız kullanamazsınız. O aşamada kurulum yapılmak istenen yeri değiştiriniz; C sürücüsünü seçiniz, C sürücüsünün içindeki (program files x86) dosyasını seçmeyiniz. Böylelikle uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • mumya 28 Kasım 2023
    programı c ye kurdum ama çalılmadı. win11 64bit
  • adige07 28 Kasım 2023
    Pc de ve akıllı tahtada çalışmıyor
  • haliloja 28 Kasım 2023
    Program kuruyor öğrenci eklemiyor.
  • haliloja 28 Kasım 2023
    Olmuyor.
  • mü_ce 27 Kasım 2023
    Bir sorun olmaması gerekiyor hocam. Kurulumu "program files" dosyasına yaptıysanız sorun yaşamış olabilirsiniz. Kurulumu doğrudan c sürücüsüne yaptıktan sonra denerseniz sevinirim. Yine sorun yaşarsanız öğrenmek isterim; sorunu çözmek adına.
  • mumya 27 Kasım 2023
    windows 11 de çalıştıramadım

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK