Oğuzlar İlkokulu (ÇORUM OĞUZLAR)

Oğuzlar İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ÇORUM -> OĞUZLAR
Kurum Kodu701549
Hizmet Puanı14
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi7
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (17 Eylül 2011)

Oğuzlar İlköğretim Okulu 1982 yılında taşınmış olduğu binasında; 325 öğrenci, 2 idareci, 23 öğretmen, 1 memur, 3 hizmetli ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulun öğretim başarısı oldukça iyi durumdadır. Genç ve dinamik öğretmen kadrosu, uygun sınıf mevcutları, her türlü modern eğitim materyali ile kaliteli bir okul ortamı mevcuttur. İl genelinde yapılan başarı sıralamalarında okulun başarı durumu üst sıralardadır. Tüm öğrenciler derslerini, derslere göre düzenlenmiş alan dersliklerinde işlemektedirler. Bunun için oluşturulmuş alan sınıfları; Matematik Sınıfı, Türkçe Sınıfı, İngilizce Sınıfı, Fen ve Teknoloji Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Müzik Sınıfı, Teknoloji ve Tasarım Sınıfı dır.

Oğuzlar İlköğretim Okulu ders başarısının yanında öğrencilerini sosyal alanda da destekleyen bir eğitim kurumudur. Okulun geniş fiziki alanları ders dışı faaliyetler için öğrencilere uygun ortamları sunmaktadır. Okulun içerisinde; Spor Salonu, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Güreş Salonu, Satranç Odası Masa Tenisi Alanı, Kütüphane vardır. Ders dışı faaliyetler için düzenlenmiş alanlar öğrencilerin kullanımına açıktır. Öğrencilerin sportif ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirmeleri için her türlü destek sağlanmaktadır.

Telefon : 0 364 561 7005
Faks : 0 364 561 7033
E-posta : oguzlarilkogretim@gmail.com
Adres : Oğuzlar İlköğretim Okulu 19070 Oğuzlar / ÇORUM
Web: http://oguzlarilkogretim.meb.k12.tr/



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK