Okuduk, Konuştuk, Yazdık Etwinning Projesi

Projemiz çocukların kitap okuma sevgisini artırmak ,kitap okuma becerilerini geliştirmek,yazarlarla bağlantılar kurmalarını sağlamak ve böylelikle kitabı içselleştirmek ,duygu düşüncelerini ifade etmeyi amaçlamaktadır.

7 Türkiye ve 1 Moldova ortağımız vardır. Öğrencilerimizin aktif rol alabileceği, farklı rollere bürünebileceği eğlenceli ve bilgilendirici etkinlikler yapılmıstır. Farklı Web2.0 araçları kullanmıştır.Ortaklarımızla karışık okul grupları oluşturup çeşitli okuma yazma ve seslendirme etkinlikleri yapılmıştır.Final ürünlerimizi ortaklarımızla işbirlikçi olarak hikayeler yazdırılıp resimlendirilerek Öğrenci Hikayeleri adı verdiğimiz e-book oluşturulmuştur.Çocukların hayal dünyalarını  geliştirdi. Diğer ortak ürün ise karşılıklı  okul grupları oluşturulmuştur.Ve her iki okul birbiri ile iletişim halinde olup okuma yazma ve resmetme etkinlikleri yapılmıştır

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK