[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] başvurular açılmışama yeni kayıt dediğimde doğrulama kodu istemekte çözebilen oldumu
Arkadaşlar mavi yeşil okul projesinde yöneticiniz tarafından doğrulama kodu istiyor yeni kayıt ekranında acaba nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Tefbiste bir önceki yıldan devir eden ücret neden gözükmüyor?
Önce anket.meb.gov.tr modülüne giriş yapacaksınız sonra müdürünüze doğrulama kodu gelecek diye anladım ben.
anket.meb de hangi kısımı doldurcaz mavi yesille ilgili bulamadım
Sehven hatalı devreden girişi yapılmış olabilir.İlçe muhasebe ile görüşebilirsiniz.
Hocam Müdür Yardımcısı rolü ile giriyorum. Hiç bir devir eden gözükmüyor.(2022,2023,2024) Ama günümüze kadar ekleye ekleye ilerlediğimde doğru sonuç çıkıyor.
Hocam senenin birinde sehven giriş yapılmış olabilir.Belki de geçici bir durumdur.Ama hiç devreden olmaması sıkıntı.Yetki ilçelerde bu konuda.
Yukarıda yazıyor biz devir edeni girmiyoruz ana ekranda toplanmış olarak gözüküyor bu okulun işi değilmiş
Devreden diye bir bölüm var hocam ayrı olarak.Yazı da gelmişti 2010 sonrası tutar girmeyin denmişti.Sizden önce bir hata yapılmış olabilir demek istedim.
Şu an 2.458 kişi ve 158 üye var.