Okul Yöneticileri Odası

Çevrimdışı turko_

  • Uzman Üye
  • *****
  • 2.049
  • 1.417
  • Okul Müdürü
  • 2.049
  • 1.417
  • Okul Müdürü
# Bugün, 14:45:38
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. özel eğitim sınıfında norm 2 ama 1 kadrolu öğretmenim var 2. öğretmenim ücretli iken bu ay 80 saat özel eğitim sertifikası olan bir norm fazlası öğretmeni(anasınıfı öğrt) okulumuza görevlendirdiler.özel eğitim sınıfım 1 tane ve orda da kadrolu öğretmen tanımlı e okulda. diğer öğretmeni nasıl tanımlayacağım ? çünkü kadrosunun bulundugu okul ek dersini yapabilmesi için yani mebbiste görebilmeleri için benim tanımlamam gerekiyor. 1 sınıfa 2 öğretmen tanımlayabiliyormuyum ?
Biri kadrolu iki öğretmeniniz var. Başka okuldan bir öğretmen görevlendirme verilmiş. Doğru anladım değil mi?
Bu durumda ücretli öğretmeni işten çıkartmak zorundasınız. Görevlendirme öğretmen Özel Eğitim Sınıfına 2. öğretmen olarak göreve başlayacak.

Çevrimdışı Harmoni

  • Bilge Üye
  • *****
  • 4.211
  • 21.289
  • 4.211
  • 21.289
# Bugün, 14:55:39
Öğretmeni e okul öğretmenler grubuna ekleyip şifre verdiyseniz,kurum işlemleri- ders öğretmenleri sekmesinde her ders için ikinci bir dosya açıp öğretmeni tanımlayın [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocam.Özel eğitim sınıfında bir sınıfta iki öğretmen görev alabilir.Üç öğretmen de görevde ise ücretli öğretmen ayrılır hocam.

 


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK