Okulum Benim İkinci Evim Projesi

Okulum Benim İkinci Evim E-Twinning Projesi Velileri Psikologla Buluşturuyor

Ülkemiz genelinde 9 öğretmen ve 80 öğrencimizle yürütmekte olduğumuz "Okulum Benim İkinci Evim" e-twinning projemizde sona yaklaşıyoruz.

Final etkinliği olarak düzenlediğimiz çevrim içi seminerimizde konuğumuz Psikolog Elif İpek Onay velilerimize Okul öncesinde aile katılımının önemi hakkında bilgiler vererek velilerimizin uzaktan eğitimde karşılaştıkları güçlülklerle ilgili sorularına da cevap vererek rehberlik yapacaktır.

Seminerimiz 16.01.2021 Cumartesi saat 18:00'da zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm meslektaşlarımızı ve velilerimizi bekleriz.

**********************

 
Okulum Benim İkinci Evim eTwinning Projesi Final Etkinliği
 
Okulum Benim İkinci Evim  Projemizde çevrimiçi veli semineri yapıyoruz.
 
ANTALYA - KEPEZ Göçerler İlkokulu Anasınıfı D Şubesi öğretmenlerinden ESİN DEMİR tarafından yürütülen Okulum Benim İkinci Evim projesinin final etkinliği olarak çevrimiçi seminer planlandı.  
 
Düzenlediğimiz seminerde konuğumuz Psikolog Elif İpek ONAY;   aile katılımının okul öncesinde önemini anlatan seminerimizi  16.01.2021 Cumartesi günü saat 18.00'de zoom üzerinden gerçekleştirilecek.  Etkinliğimize tüm öğretmen arkadaşlarımız ve velilerimiz davetlidir.

 

Gönderen: ESİN DEMİR

 

*********************

Okul Benim İkinci Evim Etwinning Projesinde Sona Gelindi

ANTALYA / KEPEZ Göçerler İlkokulu anasınıfı öğrencileri ve velileri ; öğretmenleri  Esin DEMİR'in kuruculuğunu yaptığı "Okulum Benim İkinci Evim" e Twinning projesini başarıyla ve eksiksiz tamamladı.

Projede; okul öncesinde etkinlik çeşitliliğiyle çocukların farklı deneyim kazanma olanakları oluşturmayı, aileleri eğitimin bir parçası haline getirmeyi , çocuğun hayatındaki en önemli iki ortam ev-okul arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi, velilerimizin okula karşı duyarlı olmasını ve işbirliği öneminin farkındalığını hedeflendi.

Projede 9 öğretmen, 82 öğrenci ve yaklaşık 161 veli ile yüzyüze ve uzaktan eğitim sürecinde aile katılım çalışmaları uygulandı. Okul Öncesinde Stem yaklaşımını yaygınlaştırma adına aile katılım çalışmalarında STEM deneylerine yer verildi. Final etkinliği olarak  Psikolog Elif İpek Onay'ın konuk olduğu çevrimiçi seminerde okul öncesinde aile katılımının önemi hakkında bilgiler vererek velilerimizin uzaktan eğitimde karşılaştıkları güçlüklerle ilgili soruları cevaplandı.

Proje boyunca yapılan tüm aile katılım çalışmaları pandemi dolasıyla sanal olarak sergilendi. Proje sonunda ; proje  ekibinde olan öğretmen arkadaşlara ve velilerimize teşekkür belgeleri , öğrencilerimize üstün başarı madalyaları verildi.  Manevi desteğinden dolayı okul müdürümüz İsmail Ulusoy'a, müdür yardımcımız Onur Aksu'ya, özverili çalışmaları için görevli öğretmen arkadaşlarımıza ve verdikleri destek, işbirliğinden dolayı velilerimize, ve üstün başarılarından dolayı proje kahramanı öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

SANAL SERGİ 

PROJE ŞARKISI

ORTAK VE İŞBİRLİKÇİ ÜRÜNLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Gönderen: ESİN DEMİR

************************

  • 0 5
  • 16 Ocak 2021 13:47 2.208
  • nesrinakbulut
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK