Okulumda Mutluyum eTwinning Projemiz

              OKULUMDA MUTLUYUM eTwinning Projemiz

    MUTLU OKULLAR MUTLU YARINLAR Sloganıyla Başlamıştır.

        Koçarlı Yeniköy İlkokulu’ndan Esma Karataş ve Koçarlı Kızılcabölük İlkokulu’dan Gülşen Hasçelik öğretmenlerimizin kuruculuğunda Koçarlı Bıyıklı İlkokulu’ndan Sinem Zengin , Çakırbeyli İlkokulu’ndan Eren Eryılmaz, Mersinbeleni İlkokulu’ndan Şafak Açan, Dedeköy İlkokulu’ndan Özhan Arıkan ile  Kayseri Yemliha Sami Yangın İlkokulu’ndan Tuğba Bayır, Kırşehir  Boztepe Yenidoğanlı İlkokulu’ndan Cahide Tan,Ordu Fatsa Bahettin İlkokulu’dan Ebru Pamay, Amasya Suluova Çelebi Mehmet İlkokulu’dan Şakire Yolcu öğretmenlerimizin üyesi olduğu Okulumda Mutluyum eTwinning Projemiz Aralik ayında başlamıştır. Mayıs ayında projemiz sona erecektir.

        Projemiz ile  okuldaki eğitim ortamında ve arkadaşlarıyla sağlıklı iletişim kurabilmesi , okul sınıf ikliminin öğrenci motivasyonuna olumlu katkıda bulunabilmesi, sevgi saygı ve yardımseverlik gibi değerlerimizle derslerimizde başarı amaçlanıyor. Okula uyum problemi yaşayan çocuklarımızın uyum sürecinde ve arkadaş ilişkilerinde olumlu davranışlar geliştirebilmesi için empati yoluyla arkadaşlar arasındaki ilişkilerin sağlıklı olması amaçlanmaktadır. 

      Proje ortağı öğretmen arkadaşlarımız mükemmel bir ahenk içinde çalışmalara başladı.Online toplantılarla proje süreci hakkında fikir alışverişleri yapılarak proje planlama süreci tamamlanmış oldu. Öğrencilerimiz başka şehirlerden arkadaşları ile tanıştı. Webinarlarda bir araya geldiler.Çalışmalarımız devam ediyor.

  • 1 2
  • 13 Ocak 2022 10:36 685
  • yeniköy
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK