Okuma Dünyasının Kapılarını Araladılar

Antalya Yediiklim Koleji 2-A Sınıfı eTwinning projeleriyle öğreniyor. Öğretmenleri Feriha Saydam rehberliğinde yürütülen “Okuma Dünyasının Kapılarını Arala” eTwinning projesinde öğrenciler türlü nedenlerle uzak durdukları okuma alışkanlıklarını geliştirici etkinlikler yaptılar. Projede yazar Sinan Yaşar ve Sultan Serdar Doksöz ile okur-yazar buluşmaları; hızlı ve anlamlı okuma eğitmenleri Cenan Balcı ve Zeynep Eliaçık ile hızlı okuma eğitimleri gerçekleştirildi.

eTwinning projesinde öğrenciler farklı eğitim ortamları ve yeni nesil öğrenme yöntemlerini tanıyarak online eğitimi hem zevkle hem de kalıcı öğrenerek geçirdiler. Projede kitap yazma, kitap resmetme, dikkat ve beceri oyunları oynama, puzzle ve avatar hazırlama gibi etkinlikler yapıldı. Öğrenciler kütüphanelere üye olma, sanal kütüphane gezme, kelime dağarcıklarını geliştirici ve oyunla okuma gibi etkinlikler yaparak okuma alışkanlıklarını geliştirmeye çalıştılar. Ayrıca hızlı ve anlamlı okuma hakkında farkındalık oluşturup eğitim egzersizlerini yaptılar.

PROJE ORTAKLARI :

Esra İlkay-Kurucu

Semra Dağ-Kurucu

Feriha Saydam-Üye

Gülçeray Oğuz-Üye

Nigar Güler-Üye

Pelin Tunçtan-Üye

Sevim Artantaş-Üye

Zeliha Kaygısız-Üye

Özlem Yılmaz Çağırman-Üye

  • 0 1
  • 05 Haziran 2021 03:58 192
  • feriştah
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK