On The Line Of Digital Wisdom (Dijital Bilgelik Çizgisinde) E-Twinning Project

İlknur KURNAZ, Batıkent Şevket Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde muhasebe ve finansman öğretmeniyim.On The Line Of Wisdom (Dijital Bilgelik Çizgisinde) e-Twinning projesinin kuruculuğunu Moldova Cumhuriyetinden Ina BARBALAT ile paylaşıyoruz.Projede Türkiye'den on, Moldova Cumhuriyeti'nden bir, İtalya'dan bir, Portekiz'den üç, Romanya'dan üç toplam onaltı oklu ile işbirliği yapılacaktır.

Proje Hakkında;

Günümüzde bilişim ve teknolojilerdeki gelişmeler ile gençlerin kendilerinden ayrı parça olarak düşünemedikleri akıllı telefonlarından kolayca sosyal medyaya bağlandıkları, zamanlarının büyük bir çoğunluğunu burada geçirdiklerine şahit olmaktayız. Öğrencilerimizi bu projede dijital okuryazarlık konusunda bilgilendirerek, edindikleri bilgilerden yeni çalışmalar üretmelerini, dijital bilinç yoluyla dijital becerilerini arttırmalarını amaçlıyoruz. Bilinçli dijital kullanıcı davranışı konusunda farkındalıklarını ,  farklı web 2 araçlarını kullanarak dijital becerilerini , farklı ülke, il arkadaşları ile çalışırken takım çalışması becerilerini, yaratıcı aktivite ve sunumlarla tasarım ve yaratıcılık , sosyal becerilerinin arttırılacakları, öğrencilerin aktif katılımlarının sağlanacağı hedeflenmektedir.Çlışmalarımız 25 Aralıkta başlayacak, Nisan ayında sonlandırılacaktır.

  • 0 1
  • 27 Aralık 2023 15:50 237
  • İlknurkurnaz
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK